Náročný víkend lovosických minižáků a přípravek

Další úspěšný start nejmladších házenkářů HKM Lovosice se uskutečnil v sobotu 8.11 v Lounech a 9.11. v Chebu. V Lounech hrálo družstvo minižáků Lovosice 2005 a mladší přípravka. V Chebu minižáci 2004 a starší přípravka. Podrobnější informace čtěte v článku.

Louny 8. listopadu

Minižáci  předvedli svůj obvyklý výkon a všechny zápasy suverénně vyhráli. Trochu více  práce dal zápas s družstvem Loun, kdy se  začala projevovat únava. Za celkový herní projev je třeba všechny hráče pochválit, je ale potřeba zapracovat na fyzičce.

Družstvo hrálo v sestavě: v brance Franta Šafránek, v poli: Ondra Zábranský, Tadeáš Pokorný, Tomáš Pokorný, Vojta Černý, Lukáš  Dojčinovič a Martin Zámyslický.

Přípravka: nebyla tak úspěšná jako minižáci, ale je vidět v každém dalším zápase zlepšující se herní  projev na hřišti. Je třeba zdokonalovat zpracování míče a techniku. I zde je třeba všechny hráče pochválit za snahu a dobrou reprezentaci lovosické házené.

Sestava: Václav  Durek, František Krejza, Matěj Reska, Pavel Šenk, Martin Hrabánek, Karolína Kühnová, Lukáš Limberk, Vojta Toman a Anna Hartmanová.

Cheb 9. listopadu

Minižáci v nejsilnější sestavě,  ve všech zápasech dominovali a pokud by hráli po celou dobu osobní obranu, zvítězili by rozdílem dvou tříd. Jejich pohyb po hřišti nebyli soupeři schopni ubránit. Všichni si zaslouží plné absolutorium za předvedený výkon. Dle výsledků se zdá, že skupina kde hrají Lovosice 2005, je asi výkonnostně lepší.

Seastava: v brance: Adam Agler, v poli: Jan Hron, Pavel Vojíř, Jan Šváb, Václav Toman, Matyáš Agler.

Přípravka  předčila své soupeře snad ještě více než minižáci. Lovosické děti byly po všech stránkách lepší než soupeři a jejich výkon se turnaj od turnaje zlepšuje. Uznání a pochvalu zaslouží všichni, kteří v Chebu hráli.

Sestava: David  Srba v brance, v poli: Daniel Tučka, Jan Pilney, Pavel Drašnar, Jan Bereš a Václav Paur.

Skupina, kde hrají Lovosice 2004 a starší přípravka, dohrála  turnajem v Chebu podzimní část soutěže (Lokomotiva Cheb, HK Chomutov a Šroub.Žatec). Účast Lovosic hodnotíme kladně.

Druhá skupina (Lovosice 2005) ukončí podzimní část na turnaji v Mostě 13.12.2014  (zde hrají: minižáci: DHK Most, Baník Most, Loko Louny, Tygři Ústí, přípravky: Loko Louny, Baník Most, DHK Most dvě družstva).

Zpracoval: Jan Šváb