Mužská záloha již na druhém místě tabulky

Na čtvrtou výhru v řadě dosáhlo naše béčko, které v neděli hostilo na domácí palubovce celek Kolína. Utkání měli naši muži pevně v rukou a zvítězili o deset branek. Hodnocení trenéra čtěte v článku.

9. kolo 2. liga muži SVČ:

HK Lovosice B – HC Kolín
31:21 (15:10)

mub_cn013

Hodnocení trenéra Jiřího Motla st.

V devátém kole hostila naše mužská záloha tým z Kolína. Hosté disponují zkušeným kádrem a mají ve svém středu i bývalého reprezentanta Kraus. Naopak náš tým nastoupil posílen o naše starší dorostence.

Utkání jsme měli prakticky pod kontrolou, i když nám obrana občas zaskřípala. V útočné fázi jsme těžili hlavně z rychlých protiútoků. Všichni hráči zaslouží pochvalu, protože do utkání nastoupili po sobotním dvoufázovém fyzickém tréninku. V naší brance se pak blýskl Šimon Rada s 58% úspěšností.

V příštím kole zajíždíme na půdu Slavia Praha, kde hrajeme v neděli 23. listopadu od 19hodin. V tabulce našemu celku patří druhá příčka se ziskem 12bodů, o dva body více má první Mladá Boleslav. Do konce podzimní části zbývají tři kola.

Sestava a branky Lovosic: Rada, Hrdlička Jan – Baičev, Machač 2, Kalík 3, Pěkný 1, Konárik 5/1, Franc, Hrdlička Lukáš 7/2, Pavlišin 9, Strnad, Čech 2, Dlouhý Jiří, Barth 2

7m hody: 3/3 – 4/1
vyloučení: 6 – 7
rozhodčí: Novotný, Průžek
diváků: 50

Kategorie: tým "B"