Lovci vezou povinné vítězství

V jedenáctém kole mužské extraligy se naši Lovci představili na palubovce posledního týmu soutěže Přerova. Po úvodní vyrovnané čtvrthodince se projevila převaha našeho celku, který potvrdil roli favorita.

11. kolo extraligy:

Sokol Přerov HC – HK .A.S.A. Město Lovosice
24:39 (12:21)

141024_Hranice cnh013

Brankový účet otevřeli i uzavřeli naši házenkáři a celkově se jim podařilo soupeře přehrát rozdílem patnácti branek, když jen jediná chyběla do čtyř desítek vstřelených gólů. Naši házenkáři začali zápas lépe a vedli 7:4. Domácí ale dokázali srovnat na 7:7 a v 18.minutě se poprvé a naposledy dokonce ujali vedení 10:9. Dalších deset minut Přerov nevstřelil branku, zatímco naši předvedli deset gólů v řadě (stav 10:19 ve 28.minutě zápasu). V poločase vedli Lovci stejným rozdílem 21:12.

Druhý poločas nepřinesl nic zajímavého, naši házenkáři si i nadále udržovali výrazné vedení, které dokázali navýšit na konečných 39:24. Připsali si tak do tabulky povinné body a třetí výhru v řadě. Do střelecké listiny se s výjimkou brankářů a obranáře Semeráda zapsali všichni hráči. V dalším kole je čeká opět na venkovní palubovce tým Brna a to ve středu 26. listopadu od 18hodin.

Komentář trenéra Vladimíra Šumy: „vstávání brzy ráno a začátek v neplánovaném čase zapříčinily, že jsme byli za začátku trochu zaskočení asi do stavu 10:9. Myslím, že od 18. minuty už bylo na hřišti jedno mužstvo. Odskočili jsme na rozdíl patnácti gólů. Udělali jsme minimum technických chyb a toho jsme využili, takže slavíme zasloužené vítězství. Všichni hráči dostali možnost si zahrát a výborně zachytal Koňařík.“

Sestava a branky Lovosic: Adamík, Koňařík – Landa 2, Sýkora 4, Motl 7, Jelínek 1, Chroustovský 2, Klimt 6, Hes 1, Semerád, Jonáš 5, Kolomazník 3, Miko 5, Malý 3

7m hody: 0 – 0

vyloučení: 1 – 0

rozhodčí: Hanák, Pavlíček

diváků: 57

Kategorie: aktuality, tým "A"