Záloha letos podruhé vítězně

Jako na houpačce se vyvíjelo nedělní večerní utkání mezi týmem „B“ mužů a silnou Prahou 4 plnou zkušených házenkářů. O tom, jak zápas dopadl, se dočtete v článku.

3. kolo – muži 2. liga:

HK Lovosice „B“ – SK Praha 4
34:33 (19:18)

mub_cn017

Napínavý duel s rozhodnutím na samém konci zápasu byl k vidění v sobotu večer v hale Chemik. Po dramatickém zápasu staršího dorostu si lovosičtí fanoušci neoddechli ani v posledním duelu dne, ve kterém hostila lovosická rezerva celek Prahy 4.

Začátek zápasu vyzněl pro Lovce dobře, když se v 7.minutě dostali do vedení 8:5. O to ale během chvíle přišli sérií čtyř branek hostí a rázem byl stav 8:9. Další minuty přinesly vyrovnaný stav s brankami na obou stranách, přičemž další minitrhák se Lovcům podařil ve 27.minutě (19:15 pro Lovosice). Zkušení hosté ale ještě do poločasu třemi slepenými brankami snížili na 19:18.

Vyrovnaný a dramatický byl druhý poločas, ve kterém ani jeden z týmů nenechal ten druhý získat výraznější náskok. Vyrovnaný stav svítil na ukazateli i v 59.minutě (33:33). O tom, že oba body nakonec zůstanou v Lovosicích, rozhodl až proměněnou sedmičkou náš nejlepší střelec Lukáš Malý, autor celkem čtrnácti branek.

V dalším kole čeká na Lovce „B“ regionální derby, když se v neděli 12. října ve 12 hodin představí v Ústí nad Labem.

Komentář trenéra Jiřího Motla: „do utkání jsme nastoupili bez našeho nejlepšího obranáře Jirky Semeráda a toto oslabení bylo citelné. Naše obrana téměř nefungovala a nebýt výborného výkonu brankáře Koňaříka, tak by body doma nezůstaly. V útočné fázi zaslouží pochvalu Lukáš Malý a Pavlišin Norbert. Ostatní hráči podali jen svůj průměr.“

Sestava a branky Lovosic: Švanda, Koňařík – Machač, Havlovec, Hrdlička Lukáš 4, Jelínek 2, Dlouhý Jiří, Barth 5, Pavlišin 7, Malý 14, Baičev 2, Mareš

7m hody: 4/3 – 4/3
vyloučení: 4 – 3
rozhodčí: Dostál, Halíř
diváků: 60

Kategorie: tým "B"