Záloha proti Jablonci nezaváhala

Více jak čtyři desítky branek na naší straně byly k vidění v nedělním odpoledním zápase rezervy mužů proti celku Jablonce. Pokud vás zajímá, kdo si střelecky vedl nejlépe, přečtěte si článek o utkání.

5.kolo 2. liga muži SVČ:

HK Lovosice B – ElektoPraga Jablonec
45:14 (22:8)

lovo-b-zatec

Hodnocení trenéra Jiřího Motla st.:

Posílená sestava o širší kádr mužstva A nastoupila proti hostům z Jablonce. Od začátku utkání nenechali naši hráči nikoho na pochybách, kde zůstanou body. Pestrou hrou založenou na rychlých útocích jsme si vytvořili dostatečný náskok už na samém začátku, který jsme zvyšovali až do konce. Soupeř z Jablonce nám tentokrát nebyl důstojným soupeřem.

U Lovců zahrál tradičně výborně v obraně Jirka Semerád a na akce po ose Jelínek, Sýkora, Barth, Malý a Pavlišin se dalo dívat. I ostatní zasluhují pochvalu. Procenta obou našich brankářů byla okolo 65% úspěšných zákroků.

Našemu celku patří po odehraných pěti kolech čtvrtá příčka a i v dalším kole se představíme v domácím prostředí. V neděli 26. října od 17hodin přivítáme tým Liberce.

Sestava a branky Lovosic: Švanda, Koňařík – Dlouhý Jan 1, Dlouhý Jiří 2, Hrdlička 3, Machač 4, Baičev, Semerád, Sýkora 8, Barth 2, Jelínek 1, Malý 10, Havlovec 3, Pavlišin 11

7m hody: 2/1 – 1/1
vyloučení: 1 – 2
rozhodčí: Černý, Artl
diváků: 50

Kategorie: tým "B"