Vydařený začátek k bodům nevedl

Ve druhém kole druhé ligy se záloha Lovců představila v Mladé Boleslavi. Z utkání, ve kterém měla vynikající vstup do utkání, nakonec nevytěžila ani bod. Komentář k zápasu čtěte v článku.

2.kolo 2. liga muži SVČ: 

TJ AŠ Mladá Boleslav – HK Lovosice B
31:29 (18:18)

mb_lous_cs010

Hodnocení trenéra Jiřího Motla st.:

Ve druhém kole nastoupila naše mužská záloha na palubovce ambiciózního soupeře v Mladé Boleslavi.

Začátek utkání nám vyšel skvěle (12. min. 1:8), poté se začala projevovat lovosická nemoc této sezóny, neproměňování vyložených šancí, nedůsledná obrana a v 18. minutě už jsme vedli pouze 9:11. Po skončení první půle pak na ukazateli svítil nerozhodný stav 18:18.

Do druhého poločasu nastoupili domácí hráči nabuzeni tímto úspěchem a ve 40. minutě nám odskočili na 24:20. Když jsme se nadechovali k závěrečnému náporu, tak domácí použili několik hrubých zákroků, které rozhodčí „neviděli“. Naopak vylučováni byli naši hráči za protesty a tak konečný výsledek odpovídá dění na hřišti.

V příštím kole hostíme v neděli jednoho z favoritů soutěže Prahu 4, se kterou sehrajeme utkání v neděli 5. října od 18hodin.

Sestava a branky Lovosic: Rada, Jošt – Machač 1, Dlouhý Jan, Semerád, Baičev 4/2, Sýkora 8, Havlovec, Hrdlička 2, Jelínek 3, Pavlišin 2, Malý 5, Mareš, Barth 4

Kategorie: tým "B"