Starší dorost potřetí úspěšný, v lize zatím bez ztráty bodu

Dramatické a pohledné utkání sehráli naši starší dorostenci v rámci třetího kola první ligy své soutěže. Hostili v něm celek Zubří, který byl stejně jako náš tým před zápasem neporažen. Hodnocení zápasu čtěte v článku.

3. kolo – st.dorost:

HK Lovosice – HC Zubří
23:21 (13:12)

std_duk_cn013

Začátek zápasu lépe vyšel hostím, kteří během úvodní minuty dvakrát skórovali a získali vedení 2:0. Mírný náskok si udržovali až do 17.minuty, kdy Zubří vedlo 7:6. Pak se ale našemu týmu podařilo srovnat a na krátkou chvíli dokonce otočit skóre v náš prospěch. Zbytek poločasu byl ale opět vyrovnaný, družstva se střídala ve skórování, aby nakonec poločas přeci jen skončil těsným vedením našeho celku 13:12.

Druhá půle dlouho nepřinesla rozuzlení zápasové zápletky. Stejně jako první poločas nabídla vyrovnanou házenou plnou rychlých akcí, výborných zákroků brankářů a nechyběly ani emoce patřící k vyrovnanému zápasu. Naši hráči byli povětšinu druhého poločasu o jednu branku vepředu, ale houževnatý soupeř vždy dokázal srovnat. Stejně jako pět minut před koncem, kdy svítil na ukazateli stav 21:21. V posledních pěti minutách jsme ale díky dalším výborným zákrokům brankáře Hrdličky soupeři nedovolili ani jednu branku, naopak naši hráči přidali další dvě a tým se tak mohl radovat ze třetího vítězství nad silným Zubřím.

V dalším kole se starší dorostenci představí v Karviné v sobotu 11. října 16 hodin.

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička, Panzner – Franc 4, Kalík 1, Čech, Provinský 1, Černý 2, Strnad, Konárik 4, Čepelák, Pěkný 1, Seyfryd, Motejl 8/2, Paleček 2

7m hody: 2/2 – 1/1
vyloučení: 5 – 5
rozhodčí: Dostál, Halíř
diváků: 100