Předposlední mistrovský turnaj starších žáků v Lounech

O víkendu se celek starších žáků představil na turnaji v Lounech. Na tom odehrál tři zápasy a hodnocení těchto utkání si můžete přečíst v článku.

bec_cs016

 

Mistrovský turnaj st.žáků – Louny

Do Loun jsme odjížděli s 11 hráči. Bohužel máme velkou marodku a klíčoví hráči jsou zranění nebo nemocní. Jan Durček prasklá patní kost, Josef Staněk zraněný prst na noze, Martin prášil angína a Vít Burša zraněný prst na noze. Tři hráči hrají na spojkách, takže jsme postrádali hlavně střelce z dálky. V našem kádru se naštěstí výborně adaptoval Víťa Svoboda, který ještě patří do kategorie mladší žáci. Turnaj se mu povedl a bohužel nikdo z hráčů mu nebyl schopen sekundovat ve střelbě ze spojek. V útoku jsme předváděli líbivou kombinační házenou. Dobře nám vyšla hra se dvěma pivoty. Soupeři si neporadili s obranou dvou pivotů a otevřel se nám střed hřiště. Velké nedostatky máme v obraně. Nedokázali jsme spolupracovat a především hráči Loun nám dělali problémy ve hře 1:1 a bohužel se tentokrát nevedlo ani brankářům.

HK .A.S.A. LOVOSICE : TYGŘI ÚSTÍ NAD LABEM 28:8
První utkání jsme hráli proti ústeckým Tygrům. Tým z Ústí disponuje velmi mladým kádrem, většina hráčů jsou ročníky 2002 a hrají společně s hráči z Děčína. Utkání proti tomuto soupeři jsou pro nás víceméně tréniková a my máme možnost vyzkoušet si různé herní systémy a nacvičené kombinace. Utkání jsme vyhráli vysokým rozdílem o dvacet branek. Do hry se zapojil celý tým.

LOKOMOTIVA LOUNY : HK .A.S.A. LOVOSICE 19:12 (9:4)
Vypadá to, že letos je tým z Loun nad naše síly. Od prvního prohraného utkání na turnaji v Mostu jsme se zlepšili. Bohužel nám v tomto utkání chyběli zranění hráči a Dan Dojčinovič, který většinou hraje na postu pivota nebo křídla musel zaskočit na krajní spojce. Bojovali jsme statečně, ale v prvním poločase jsme vyrobili spoustu technických chyb, na každý gól jsme se hodně nadřeli.  Naopak soupeř nás trestal jednoduchými kombinacemi dvojic nebo hrou 1:1. Prohrávali jsme už o 5 gólů. Ve druhém poločase jsme zlepšili obranu a zpřesnili hru v útoku. S Vencou Kovářem na středu jsme dokázali snížit brankový rozdíl. Bohužel v klíčových okamžicích jsme přestali hrát a Louny nám opět odskočily na dvoubrankový rozdíl.

HK .A.S.A. LOVOSICE : BANÍK MOST 16:16
Poprvé jsme dokázali vyhrávat o 4 branky. Bohužel jsme nedokázali vedení udržet a to především vinou dvouminutových trestů, z nichž nejostudnější bylo vyloučení Jirky Bázlera za špatné střídání. To nás rozhodilo. I když jsme těsně před koncem utkání vedli o branku, ztratili jsme v útoku míč a Most dokázal srovnat stav na konečnou remízu. Je to velká škoda, protože všichni hráči bojovali a v útoku jsme trpělivě navšovali skóre. Pochvalu zaslouží všichni hráči.

Pokud zapracujeme na obraně a přechodu do útoku, který se nám začíná dařit aplikovat do utkání, věříme, že poslední turnaj v Ústí pro nás dopadne lépe a my dokážeme konečně Most porazit a Louny náležitě potrápit v jejich snažení.