Pokračování Podkrušnohorské ligy minižáků

V lovosické hale Chemik proběhl třetí podzimní turnaj Podkrušnohorské ligy v miniházené 6 + 1. Průběh zápasů nepřinesl žádné překvapení v rámci turnaje.

140831_Fest cnh012

Podkrušnohorská liga mini podzim 2014, Lovosice 25. října 2014 

V lovosické hale Chemik proběhl třetí podzimní turnaj Podkrušnohorské ligy v miniházené 6 + 1. Průběh zápasů nepřinesl žádné překvapení v rámci turnaje. Naopak v dohrávaném posledním zápase  z turnaje v Mostě k překvapení došlo, když Dukla ztratila první bod v  letošním ročníku remízou s Mostem.

Vlastní turnaj proběhl v podobném scénáři jako předešlé  letos na podzim.  Dukla velmi tvrdou, nekompromisní obranou zcela eliminovala útočnou snahu Lovosic, které na domácím hřišti utrpěly vysokou porážku. Louny podaly podstatně lepší výkon než v Mostě a po porážce s Duklou a Lovosicemi skončily třetí před Mostem, který  porazily o 5 branek. Poslední Žatec opět na soupeře nestačil. Po třech turnajích je jasné, že Dukla se bezpečně usadila na prvním místě. Lovosice po porážkách pouze s Duklou jsou s bodovým náskokem druhé. O třetí místo se zatím perou Louny s Mostem. Žatec je se ztrátou pátý.

Lovosické družstvo  podalo v turnaji  svůj obvyklý, bojovný výkon a porazilo všechny soupeře vcelku bez problémů. Vyjímkou jsou zápasy s Duklou, kdy  fyzicky vyspělejší hráči  Dukly hrají s nebývalou brutalitou a pokud rozhodčí tento způsob hry dovolí, nemá soupeř šanci. Dukla tento surový způsob hry praktikuje pouze proti Lovosicím. Nejaktivnější hráč Lovosic – Tadeáš Pokorný, sražený  při střelbě  z výskoku, právě v zápase s Duklou turnaj nedohrál. Podobně i Lukáš Dojčinovič.

Výsledky Lovosic: 
Lovosice:Dukla  4:11, Baník Most 10:4, Loko Louny 13:3, Šroubárna Žatec 17:4

Sestava Lovosic:
Franta Šafránek, Martin Hromada – Jan Hron, Tadeáš Pokorný, Tomáš Pokorný, Lukáš Dojčinovič, Jan Šváb, Martin Křížek, Tomáš Král, Pavel Vojíř, M.Agler, Lukáš Vaverka, Vojta Černý, Tomáš Hanzal

Tabulka soutěže po třech turnajích :  

  1. Dukla Praha 23b
  2. HK Lovosice 18b
  3. Baník Most  9b
  4. Loko Louny  8b
  5. Š.Žatec        2b

Zpracoval: Jan Šváb