Mladší dorostenci na Zubří nestačili

Dvě hodiny před týmem staršího dorostu bojovali i mladší kolegové proti stejnému soupeři ze Zubří. Po vyrovnaném poločasovém skóre nakonec hostující celek lepším závěrem ukořistil oba body. Hodnocení trenéra čtěte v článku.

3.kolo ml.dorost:

HK Lovosice – HC Zubří
24:29 (13:13)

mld_duk_cn015

Hodnocení trenéra V.Karlovce:

Úvod do zápasu se mladým „Lovcům“ nepovedl, již v 6. minutě prohrávali se „Zubřany“ o pět branek (1:6). Trenér domácích si pro zklidnění situace vzal team-out. Po tomto čase se naši hráči opět dostali do hry a po zbytek prvního poločasu hráli se soupeřem vyrovnaně. V první půli bylo na obou stranách vidět několik hezkých akcí, stav prvního poločasu byl nakonec vyrovnaný 13:13.

Vstup do druhé půle se našim hráčům vydařil, se soupeřem jsme drželi krok až do stavu 23:24. V závěru zápasu nám soupeř odskočil o 3 branky, my jsme již stačili pouze srovnat výsledek na konečných 24:29.

Celý zápas se odehrál v poměrně vysokém tempu, soupeř si v druhé půli získal mírný náskok a ten si udržel až do konce utkání. Našemu týmu se nedala odepřít bojovnost a snaha po srovnání výsledku, ale příliš mnoho nepřesných střel nám nedovolilo dovést utkání do vítězného konce.

Sestava a branky Lovosic: Günl, Vodička – Štraus 2, Johan, Karlovec 2, Baičev, Gebhart 3, Mareš 1, Richter, Stach 1, Poráč, Malý 4/2, Timko 3, Prokop 10

7m hody: 3/2 – 4/3
vyloučení: 5 (ČK Poráč) – 7
rozhodčí: Halíř, Dostál
diváků: 80