Mladší dorostenci porazili tým Jičína

Páté kolo přineslo tři vítězství domácích týmů a jedním z radujících se byl i celek mladších dorostenců Lovosic. Mladší Lovci porazili Jičín o šest branek, hodnocení trenéra čtěte v článku.

5. kolo ml.dorost:

HK Lovosice – HBC Jičín
28:22 (13:13)

mld_lodu_cs005

Hodnocení trenéra Václava Karlovce:

Začátek utkání se nám vydařil, postupně jsme se dostali do vedení 4:2. Poté následoval vyrovnaný průběh. kde hosté srovnali s našimi chlapci krok a svojí pestřejší střelbou se dostali až do vedení na 11:9. V tento moment naši hráči zpřesnili hru a otočili stav na 12:11 (25.min). V závěru poločasu se obě mužstva snažila o udržení vedení, ale poločasové skóre bylo nakonec nerozhodné 13:13.

Do druhé půle jsme vstoupili aktivnější hrou, lepším pohybem jak v obraně tak v přechodu do rychlého útoku.  V 15. min jsme se dostali do vedení 22:17, což se ukázalo jako zlomový okamžik. Od této chvíle jsme diktovali tempo hry a hosty jsme nepustili k vážnějšímu ohrožení našeho brankáře. Konečný výsledek přinesl naše zasloužené vítězství 28:22.

I v dalším kole se náš celek představí na domácí palubovce, když v neděli 26. října hostí soupeře z Nového Veselí.

Sestava a branky Lovosic: Günl, Vodička – Štraus, Johan, Karlovec 3, Baičev 2, Gebhart 1, Mareš 2, Richter 6, Schichor 4, Poráč 4, Malý 2/2, Timko, Prokop 4

7m hody: 2/1 – 0
vyloučení: –
rozhodčí: Artl, Černý
diváků: 80