Mladší dorostenci na Nové Veselí nestačili

Jedna výhra a jedna prohra je bilance ze vzájemných zápasů dorosteneckých celků Lovců proti Novému Veselí. Zatímco starší dorostenci zůstali neporaženi, mladších se bohužel utkání do vítězného konce dovézt nepovedlo.

6. kolo ml.dorost:

HK A.S.A. Město Lovosice – Sokol Nové Veselí
30:34 (18:18)

mld_lovoplz_cs006

Komentář trenéra Václava Karlovce:

Od samého začátku utkání byli naši hráči zakřiknutí až bojácní a z toho vyplynulo mnoho technických chyb, kterých hosté z Veselí dokázali využít. Soupeř se dostával do jednoduchého zakončení, které mu naše družstvo umožňovalo nepřesnými přihrávkami a zbrklou hrou. I přesto jsme odcházeli do šaten za nerozhodného stavu 18:18.

Nástup do druhé poloviny utkání vyšel lépe hostům,  kteří nám odskočili na rozdíl čtyř branek a dá se říci, že to rozhodlo celé utkání. Naši chlapci nepřestali bojovat ani za nepříznivého stavu 21:29 a během pěti minut dokázali snížit na 28:31. Jenže dobře hrající hosté si závěr utkání pohlídali a zaslouženě zvítězili.

Sestava a branky Lovosic: Günl, Vodička – Johan 3, Karlovec 6, Baičev 1, Gebhart 1, Mareš 1, Richter 7, Schichor 1, Malý 5/2, Timko 1, Prokop 4, Štraus

7m hody: 2/2 – 2/2
vyloučení: 3 – 3
rozhodčí: Kasík, Štrébl
diváků: 70