Dvojnásobné vítězství nad Jičínem, vyhráli také starší dorostenci

Oba dva dorostenecké týmy byly v neděli odpoledne úspěšnější těch jičínských. Po vítězství mladšího dorostu přišel úspěch starších dorostenců, kteří Jičín porazili o devět gólů. Komentář k zápasu čtěte v článku.

5.kolo st.dorostenci:

HK Lovosice – HBC Jičín
34:25 (20:10)

std_lodu_cs009

Pátého vítězství v řadě dosáhli starší dorostenci, kteří v domácím prostředí porazili celek Jičína.  Do zápasu jsme dobře vstoupili a po osmi minutách vedli 5:2. Soupeř sice dokázal snížit naše vedení na 6:5, ale další minuty vyzněly jasně pro náš tým. Na každou branku Jičína jsme dokázali odpovídat našimi 2 – 3 góly a v poločase tak vedli o deset branek 20:10.

Jičín ve druhém poločase stahoval náš náskok a v 56.minutě se přiblížil na rozdíl pěti branek 29:24. Lovci ale v posledních čtyřech minutách nastříleli pět gólů proti jedné brance hostí a upravili tak konečný výsledek na 34:25.

V dalším kole hostí náš tým družstvo Nového Veselí v neděli 26. 10. od 15:15 hodin. Bude se jednat o souboj dvou nejlépe postavených celků tabulky, nenechte si jej ujít!

Komentář trenéra Radka Milera: „v prvním poločase jsme hráli výborně v útoku i v obraně. Vycházely nám kombinace a soupeře jsme zaskočili naší rychlostí. Ve druhé půli jsme se uspokojili s výrazným vedením a přestalo se nám dařit. Jičín dotahoval, ale nám se vydařil závěr zápasu a opět jsme získali výraznější vedení. Výpadky jako byl ten ve druhé půli se nám ale v budoucnosti mohou zle vymstít a je potřeba zapracovat na tom, aby k nim nedocházelo. Na druhou stranu si cením, že chlapci  závěr zvládli na jedničku. Brankově se dnes prosadil Kalík, který zaslouží pochvalu za odvedený výkon.“

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička, Panzner – Franc 2, Kalík 8, Čech 1, Provinský 3, Karlovec 2, Strnad 3, Konárik 6, Čepelák, Pekný 1, Seyfryd, Motejl 4/1, Paleček 4

7m hody: 2/1 – 3/2
vyloučení: 3 – 3
rozhodčí: Černý, Artl
diváků: 80