Nejmenší Lovci se představili v Žatci a v Lovosicích

První turnaje Ústecké ligy minižáků a přípravky 4+1 – podzim 2014

20.září 2014

V této soutěži hrají celkem čtyři družstva HKM Lovosice. Hraje se ve dvou skupinách turnajovým způsobem. V každé skupině hrají zvlášť minižáci a přípravky ze zúčastněných klubů.

140831_Fest cnh081

V první skupině, která se hrála na venkovní ploše v Žatci, hráli družstva z Chebu, Žatce, Lovosic a Chomutova. Lovosický oddíl HKM reprezentovalo družstvo minižáků složené převážně z dětí ročníků 2004 a družstvo přípravky  složené z ročníků 2006, 2005 a 2007. Vystoupení lovosických dětí v obou kategoriích  lze hodnotit jako velmi úspěšné a herní převaha nad ostatními týmy byla až  příliš výrazná. Svědčí o tom celkové skóre: minižáci 79:17, přípravky 39:9.

Bylo by nespravedlivé kohokoliv z Lovosic jako jednotlivce zvlášť chválit, je třeba pochválit všechny  hráče lovosických týmů  za bojovnost a snahu uplatnit se, nedostatky které se  samozřejmě také vyskytly, jistě všichni odstraní během dalšího sportovního života.

Složení družstev:

Minižáci Lovosice: Agler Adam, Agler Matyáš, Hron Jan, Vojíř Pavel, Král Tomáš, Vaverka Lukáš a Křížel Martin

Přípravka Lovosice: Hromada Martin, Srba David, Drašnar Pavel, Křížek Tom, Perlík Jakub,  Bereš Jan,  Paur Václav, Bereš Jan,

Druhá skupina  hrála v Lovosicích ve složení : Tygři Ústí (pouze mini),DHK Most, Baník Most, Loko Louny ,HKM Lovosice. Za minižáky Lovosic hrály děti ročníku 2005, za přípravku ročníků 2006 a 2007. Hodnocení vystoupení lovosických týmů je stejné jako u družstev, která hrála v Žatci. Plné  absolutorium zaslouží za bojovnost a  chuť do hry. Snad pouze přípravka, která ztratila  bod za remízu s družstvem Loun nebyla  tak výrazná jako ostatní lovosické týmy. I tak velmi mile překvapila, když uvážíme, že většina jejich hráčů hrála poprvé v životě na takovém turnaji. Celkové skóre: minižáci     97:30, přípravka 51:42.

Složení družstev:

Přípravka: Rezka Matěj, Toužimský Jáchym, Plosová Tereza, Šenk Pavel, Fornbaum Matěj, Šírek Samuel, Bradáč Ondřej, Kuhnová Karolína, Limberk Lukáš, Krejza František, Hartmanová Anna, Hrabánek Martin

Minižáci: Šafránek František, Pokorný Tomáš, Pokorný Tadeáš, Dojčinovič,  Lukáš, Černý Vojta, Zámyslický Martin, Hanzal Tomáš.

zpracovali: Jan Šváb, Fr.Čech