Na úvod vysoké vítězství staršího dorostu

Úvodní kolo čekalo o víkendu naše dorostenecké celky. Tým staršího dorostu přivítal v domácím prostředí družstvo z Ostravy, které ale přijelo k utkání jen se sedmi hráči v sestavě. Komentář k tomuto zápasu čtěte v článku.

1.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK Lovosice – Sokol Ostrava
31:17 (18:10)

std_lodu_cs016

Z Ostravy do Lovosic dorazilo jen sedm házenkářů soupeře. To výkon soupeře samozřejmě poznamenalo, když Ostravě ve druhé půli docházely síly. V prvním  poločase bylo nicméně k vidění celkem vyrovnané střetnutí a to až do 25.minuty, kdy naši hráči vedli rozdílem tří branek 12:9. Poslední minuty se jim ale vydařily a Lovci tak do poločasu odskočili na 18:10.

Hned v začátku druhé půle jsme dali zápasu definitivní ráz, když jsme šňůrou devíti branek odskočili soupeři na 27:11 a zápas se pak již jen dohrával.

Další kolo hrajeme v neděli 28. září ve Frýdku-Místku od 15 hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „k prvnímu zápasu jsme nastupovali v kompletní sestavě, tedy i s Francem, který je uvolněn do A týmu mužů. Ostrava dorazila v sedmi lidech, nicméně úvod prvního poločasu byl vyrovnaný. Skóre se začalo lámat až v druhé polovině. Začátek druhého dějství se nám povedl a soupeř odcházel fyzicky. Na hřiště se dostali všichni hráči a plnili vcelku to, co jsme od nich očekávali. Škoda závěru utkání, kde jsme neproměnili několik vyložených šancí a dali příležitost soupeři maličko korigovat celkový stav.“

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička, Panzner – Franc 1, Kalík 3, Čech 1, Provinský 2, Černý 4, Strnad 2, Konárik 9, Čepelák, Pěkný 2, Seyfryd 1, Motejl 6/1, Paleček

7m hody: 0 – 2/1
vyloučení: 1 – 2
rozhodčí: Špaček, Tokoš