Starší dorostenci v plné přípravě

Jak jsme vás již informovali na Facebookovém profilu klubu, také druhá nejstarší kategorie Lovců se již pilně připravuje na novou sezónů. Základní informace přinášíme v článku.

Informace od trenéra Radka Milera

Složení kádru
Stejně jako v sezóně 2013/2014 se fanoušci mohou těšit v družstvu starších dorostenců na tyto hráče: Pěkný, Strnad, Hrdlička, Paleček. Ty doplní příchozí z mladšího dorostu: Motejl, Dojčinovič, Provinský, Čech, Konárik, Čepelák, Seyfryd a Kalík. Ze stávajícího týmu odchází do elitní kategorie „A“ Lovců spojka Franc, hráč juniorské reprezentace ČR. Nejisté je další působení hráčů Černého a Gebura, z Ústí nás přichází posílit brankář Panzer.

Příprava týmu
Od 11. srpna se tým společně s trenéry zaměřil na fyzickou přípravu. Ta probíhala na atletickém stadionu v Lovosicích a pokračovala od 16.8. herní přípravou v Bělé pod Bezdězem, kde bylo družstvo na soustředění. Zde nám domácí klub připravil výborné podmínky pro třífázový trénink ve sportovní hale a ve školní tělocvičně. Hlavním tématem tohoto šestidenního pobytu bylo mimo jiné i posilování a balanční cvičení. Ve čtvrtek 21. srpna bylo soustředění úspěšně zakončeno a chlapci se přesunuli do domácí haly v Lovosicích, kde budou pokračovat v doladění útočných kombinací a hlavně obrany.

Sezóna 2014/2015
V poslední sezóně skončil celek starších dorostenců v prvoligové tabulce na šestém místě se ziskem 24bodů. Také v letošní sezóně se představí v nejvyšší soutěži, ve které startuje dvanáct týmů. Sezóna pro tyto Lovce začíná prvním kolem a to v neděli 21. září, kdy v domácím prostředí přivítají Ostravu.