Lovce čeká letní příprava

Již ve středu 16. července skončí dovolená hráčům „A“ týmu Lovců, kteří se sejdou k prvnímu společnému tréninku. V článku se dozvíte základní informace k přípravě a přátelským zápasům, rozhovor s trenérem Šumou si budete moci přečíst v dalším týdnu.

Lovci se sejdou poprvé ve středu 16. července, když je první trénink čeká od 18hodin ve venkovním prostředí atletického areálu. Dalších několik týdnů se pak nezastaví, volno budou mít pouze v neděli a to ještě ne vždy. Ve dnech 24.-27. července na ně čeká horské soustředění v Krkonoších, kde budou doplňovat baterky. Akce bude zároveň sloužit jako teambuildingová, když se bude stmelovat staronový kolektiv doplněný o mladé tváře přicházející z dorostu. Dvakrát týdně pak budou mít hráči dvoufázové tréninky (v domácím prostředí).

První přípravná střetnutí na Lovosice čekají v rámci tradičního turnaje v domácím prostředí: Memoriálu Františka Arnošta (15.-16. srpna). Během něho se utkají se třemi soupeři: Pirna (GER), Glauchau (GER), Brno (extraliga). O dalších přátelských zápasech vás budeme postupně informovat na našich stránkách v pozvánkách na domácí zápasy.

Přejeme Lovcům úspěšnou přípravu a ať se hráčům vyhýbají zranění! Sezóna 2014/2015 slibuje díky posilování extraligových celků a dalším změnám v kádrech soupeřů opět velice vyrovnané boje!

 

Kategorie: aktuality, tým "A"