Vítězná tečka za sezónou

Zakončení sezóny se našim Lovcům výsledkově povedlo, když v posledním kole nadstavbové části porazili v konečném součtu druhé Hranice. Lovosická házená tak potvrdila další extraligovou medaili, hodnocení utkání čtěte v článku.

 10. kolo N:

HK .A.S.A. Město Lovosice – TJ Cement Hranice
32:29 (12:17)

Přestože náš soupeř padesátpět minut střetnutí držel vedení na své straně, nakonec se z vítězství radovali naši hráči, když bojovností dokázali zvrátit utkání desátého kola proti stříbrnému medailistovi z Hranic.

Hranice se dostaly do vedení od samého začátku a v deváté minutě vedly o čtyři branky 6:2. Našim házenkářům se ani v dalších minutách nedařilo snižovat náskok soupeře, který po celý první poločas vedl až pětigólovým rozdílem. Nakonec odcházely oba týmy do šaten za stavu 12:17, když v posledních minutách čtyřikrát zazvonila tyč po střelách našich hráčů.

Dlouho se ve druhém poločase nedařilo zkorigovat vedení Hranic a ještě v 52.minutě vedl soupeř 27:23. Pak se našemu celku podařila čtyřgólová série a rázem bylo srovnáno na 27:27 (55.minuta). O chvíli později ještě Hranice získaly zpět svoje vedení, aby další čtyřgólová série definitivně rozhodla o osudu utkání. Celkově zvítězili naši hráči 32:29 a rozloučili se tak s našimi příznivci vítězstvím.

Po něm si celý tým se svými fanoušky mohl ještě naposledy v této sezóně zazpívat oslavný chorál, aby následně naplno propukly oslavy extraligových medailí na obou stranách. O slavnostním dnu a doprovodných akcích budeme informovat v samostatném článku.

Sestava a branky Lovosic: Šálek, Adamík – Krahulík 2, Landa 4, Sýkora 4/1, Motl 10/1, Chroustovský, Hes 2, Berka 2, Semerád, Jonáš 3, Kolomazník 2, Miko 2, Malý 1

7m hody: 3/2 – 2/2
vyloučení: 1 – 3
rozhodčí: Kavulič, Skružný
diváků: 421

Kategorie: aktuality, tým "A"