V sobotu v Lovosicích souboj dvou nejlepších týmů!

Nenechte si ujít příležitost vidět v Lovosicích dva nejlepší celky, které v současné době extraliga má. Do Lovosic přijede Plzeň, současný lídr extraligové tabulky.

7. kolo nadstavbové části:

HK .A.S.A. Město Lovosice – Talent M.A.T. Plzeň
sobota 3. 5. v 10:15

Zápas mezi dvěma nejlepšími celky, tj. našimi Lovci a Plzní, bude v přímém přenosu přenášen také sportovním kanálem ČT4. Díky tomu se pak utkání hraje v poněkud netradičním dni i čase. Věřím ale, že to nic nezmění na vašem plánu přijít Lovce podpořit. Plzeň v nadstavbě ještě neprohrála a i to jí vyneslo s luxusním šestibodovým náskokem do čela tabulky. V posledním utkání dokonce západočeský celek v Praze vyprovodil Duklu Praha s nevídanou porážkou 13:18!

S Plzní jsme se v letošní sezóně střetli již třikrát a před sobotním utkáním máme zápornou bilanci 1:2 na utkání. V prvním vzájemném střetnutí se nám podařilo ve třetím kole soupeře porazit na jeho palubovce o dvě branky. V jarní části soutěže nám ale Plzeň porážku oplatila, když v Lovosicích zvítězila o čtyři góly. Poslední zápas se odehrál nedávno a po nevydařené první půli předvedli naši hráči doslova zmrtvýchvstání. Nakonec ale nestačil heroický výkon ve druhé půli ani na bod a Lovci podlehli Plzni rozdílem dvou branek. Všichni si tedy přejeme, aby po sobotním střetnutí byla bilance opět vyrovnaná.

Navíc, pokud by Plzeň v Lovosicích zvítězila, mohli by se její hráči radovat již předčasně ze zisku mistrovského titulu. A přestože soupeř předvádí v letošní sezóně nejvyrovnanější výkony a je tak zaslouženě největším adeptem na zisk prvenství, rádi bychom mu jeho vítěznou radost min. o týden oddálili. K tomu potřebujeme ale zcela jistě vaši pomoc a proto neváhejte a nenechte si ujít souboj prvního s druhým, souboj Lovců z Lovosic a Plzně. Slibuji, že se bude rozhodně na co dívat!

Utkání začíná v hale Chemik v sobotu 3. května od 10:15, jiná varianta než vaše osobní účast nepřipadá v úvahu, nezapomeňte si svá černá lovecká trička, budete je potřebovat!

Vzájemné zápasy Lovosice x Plzeň v sezóně 2013/2014:

základní skupina:
Plzeň – Lovosice 19:21
Lovosice – Plzeň 18:22

nadstavbová část:
Plzeň – Lovosice 30:28

Kategorie: tým "A"