SLAVÍME DALŠÍ LOVOSICKOU MEDAILI!

Jak jsme vás již dříve informovali, čeká na všechny příznivce klubu v neděli slavnostní den, ve kterém společně s naším týmem oslavíme další vydařenou (nejen) extraligovou sezónu! Pozvánku na něj najdete v článku.

oslava1Naši muži dosáhli na další extraligovou medaili a získali pro házenou v Lovosicích potřetí v historii třetí příčku! V této souvislosti je potřeba zdůraznit, že házená v Lovosicích se drží na špičce již deset let v kuse a to je počin, na který dosáhlo jen málo klubů v České republice. Naši muži za posledních deset let neustále bojují o špičková umístění, přičemž třikrát se jim podařilo získat bronzovou medaili a v sezóně 2011/2012 po památném souboji s Duklou medaili stříbrnou. Je to unikátní akt, kterého jsme dosáhli především s vlastními odchovanci jak na hřišti tak na lavičce a my na něj můžeme být náležitě hrdí!

Nejen tento úspěch s vámi ale chceme v neděli slavit. Mužský celek je samozřejmě výkladní skříní klubu, ale my klademe obrovský důraz na všechny naše mládežnická družstva, která pro nás především znamenají budoucnost. V tomto směru nesmíme zapomenout na to, že všechny mládežnické týmy hrají nejvyšší soutěže na regionální resp. Celorepublikové úrovni a výrazně promlouvají do konečného umístění. I proto patří náš klub HK Lovosice k neúspěšnějším klubům v celé republice.

Pojďme si tedy náležitě tento úspěch, kterého dosahujeme ve skromných podmínkách našeho malého města, užít a společně vychutnat! Proto jsme pro vás připravili následující nedělní program:

neděle 25. května – slavnostní zakončení sezóny 2013/2014

9:30   začátek programu, hudební doprovod DJ Hitrádia FM, program pro všechny

10:30  utkání HK .A.S.A. Město Lovosice – TJ Cement Hranice 10.kolo N části extraligy – v poločase proběhne losování o pronájem automobilu od autocentra KREANS

12:00  utkání st.žákyň HK Lovosice – Spartak Ústí n./Labem

13:00  a u t o g r a m i á d a h r á č ů „A“ týmu

I nadále bude pokračovat hudební program a posezení pro všechny zúčastněné, přičemž se můžete těšit na velice příznivé ceny piva (16Kč) nebo klobásy (16Kč). Pro všechny bude připraven také pivní stan, kde pro vás bude nachystáno posezení.

P r o n á j e m a u t o m o b i l u n a v í k e n d, soutěž pro fanoušky!

  • pro jednoho z vylosovaných fanoušků bude připraven osobní automobil z modelové řady značky Hyundai dle momentálního výběru na provozovně autocentra Kreans
  • losovat se bude z anketních lístků (najdete je ve zpravodaji)
  • auto bude k pronájmu od pátku do neděle s plnou nádrží, která se musí dotankovat

A u t o g r a m i á d a hráčů

  • proběhne ve 13hodin před sportovní halou
  • v prodeji bude před zápasem, v průběhu utkání i po něm sada kartiček hráčů HK Lovosice pro sezónu 2013/2014, na které si můžete hráče nechat podepsat!

Fan shop

  • umístěn před sportovní halou
  • v prodeji všechny artikly HK Lovosice včetně minidresíků a autogramových kartiček

Vstupné na extraligové utkání činí symbolických 10Kč jako poděkování všem fanouškům za jejich podporu a přízeň v průběhu celé sezóny!

BUĎTE U TOHO, POJĎTE SI S NÁMI UŽÍT POSLEDNÍ LIGOVÉ UTKÁNÍ, POSEDĚT A TŘEBA I ZAZPÍVAT! NEZAPOMEŇTE PROSÍM ČERNÁ LOVECKÁ TRIČKA (budou také v prodeji) NEBO JAKÝKOLIV JINÝ ČERNÝ ODĚV. DĚKUJEME!

Rozlučka se sezónou 2014

Kategorie: aktuality, tým "A"