Mladší dorostenci zakončili sezónu remízou

V sobotu 10. května 2013 odcestovalo družstvo mladších dorostenců sehrát poslední kolo soutěže do sportovní haly družstva SKP Frýdek-Místek. O tom, jak se jim vydařilo poslední střetnutí si můžete přečíst v článku.

1. liga ml.d. 22.kolo:

SKP Frýdek-Místek – HK .A.S.A. Město Lovosice
35:35 (18:14)

Vstup do zápasu se nám celkem povedl a postupně jsme si vybudovali až čtyřbrankový náskok. Průběh utkání byl však jako na houpačce. Mezi patnáctou až dvacátou minutou domácí dokázali srovnat na 11:11 a v poločase se dokonce ze čtyřbrankového náskoku radovali hráči Frýdku-Místku.

I při vstupu do druhé části jsme byli lepší a v páté minutě bylo opět srovnáno na 19:19. V dalším průběhu druhého poločasu se nám dařilo a postupně jsme si vybudovali až pětigólový náskok, který jsme drželi ještě v 25. minutě, kdy byl stav 29:34 pro naše družstvo. Poté se ale opět projevilo naše největší trápení této již odehrané sezóny a to koncovka utkání, která se nám znovu hrubě nevydařila. Opět jako již poněkolikáté jsme začali panikařit, kupit zbytečné chyby a přestala se nám dařit střelba z vyložených pozic. Domácí tak v poslední pětiminutovce dokázali utkání srovnat na konečných 35:35.

Celkově však zaslouží naše družstvo obrovskou pochvalu. Přes všechny problémy a možná i trochu smůly sahal náš tým po bronzové příčce, kterou jsme ztratili až v závěrečných kolech soutěže. Zisk celkové čtvrté příčky tak považujeme za úspěch, za který družstvu patří poděkování.

Sestava a branky Lovosic: Vodička, Dojčinovič – Poráč 1, Johan 2, Provinský 9/1, Čepelák 1, Gebhart 1, Karlovec 1, Konárik 13, Mareš 2, Seyfryd 5

7m hody: 2/2 – 2/2
vyloučení 2 – 3
rozhodčí: Smékal, Novotný
diváků: 59