Mladší dorostenci na lídra tabulky nestačili

Naši mladí Lovci se v neděli střetli s vedoucím celkem ligové soutěže Karvinou. K vidění byl dramatický zápas, ve kterém se ale z vítězství radoval hostující celek. Podrobnosti k utkání čtěte v článku.

1.liga ml.d., 20.kolo:

HK .A.S.A. MĚSTO LOVOSICE – HCB KARVINÁ
26:27 (13:15)

V neděli 4. května 2014 jsme v posledním domácím kole 1. ligy mladších dorostenců přivítali v naší domácí hale doposud vedoucí družstvo soutěže z Karviné.

Utkání bylo od začátku velmi bojovné a vyrovnané, ale bohužel díky několika našim zbytečným technickým chybám a nepřipravené střelbě, se hosté přeci jen dokázali prosadit o něco častěji a tak první poločas skončil jejich vedením 13:15.

Vstup do druhé půle také nebyl podle našich představ a soupeř se nám vzdálil na rozdíl pěti branek. Ani za tohoto nepříznivého stavu jsme však nesložili zbraně a ve 25. minutě jsme dokázali vyrovnat na 25:25. Přes dramatický závěr nám soupeř poté opět odskočil o dva góly ve skóre a o osudu utkání bylo již více méně rozhodnuto. Sice jsme se snažili bojovat až do konce, ale na zvrat v utkání to již nestačilo. Takže nakonec proti lídrovi celé soutěže sice těsná, ale stejně prohra 26:27.

V sobotu 10. května na naše Lovce čeká poslední utkání letošní sezóny, ve kterém se představí ve Frýdku-Místku. V aktuální tabulce patří ml.dorostu čtvrtá příčka se ziskem 25bodů.

Sestava a branky Lovosic: Gebur, Vodička – Poráč 1, Kalík 3, Johan 1, Provinský 6/3, Motejl, Gebhart, Karlovec 2, Konárik 6, Mareš, Čech 1, Seyfryd 3, Čepelák

7m hody: 6/4 – 1/1
vyloučení: 2 – 5
rozhodčí: Artl, Černý
diváků: 53