Mladší dorost zůstává ve hře o medaili

V dohrávaném zápase devatenáctého kola první ligy mladšího dorostu nastoupili naši Lovci proti celku Jičína. V utkání se jim podařilo zvítězit a zachovat si tak naději na bronzovou medaili. Hodnocení čtěte v článku.

1.liga ml.d. 19. kolo:

HK .A.S.A. MĚSTO LOVOSICE – HBC JIČÍN
34:32 (17:15)

Výjimečně ve středu jsme v dohrávce 19. kola 1. ligy mladších dorostenců sehráli předposlední domácí zápas ve sportovní hale Chemik, tentokrát proti hostům z Jičína.

Utkání bylo od začátku, co se týče skóre, poměrně vyrovnané. V prvním poločase nás nejvíce trápila laxní nedůrazná obrana a špatná koncovka, kdy jsme z 32 střel byli úspěšní pouze 17x a hlavně díky tomu byl poločasový rozdíl pouze 17:15 v náš prospěch.

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první. I když se nám několikrát podařilo soupeři odskočit na pětigólový rozdíl, tak nám následně opět chybělo dost klidu v koncovce a hlavně díky neproměňování vyložených brankových šancí jsme o náskok trestuhodně přišli. I přes tyto komplikace se nám nakonec podařilo po utrápeném výkonu uhájit vítězství v poměru 34:32.

Vítězství nás posunulo na čtvrtou příčku se ztrátou jediného bodu na bronzovou pozici. Na té je nyní Dukla Praha. V příštím kole hostíme Karvinou, se kterou se utkáme v neděli od 12hodin. Výhra by náš celek udržela až do konce soutěže, do kterého zbývají poslední dvě kola, ve hře o medaili.

Sestava a branky Lovosic: Vodička, Gebur – Poráč 1, Kalík 3, Johan, Provinský 11/1, Motejl 6, Karlovec 2, Konárik, Mareš, Čech 5, Seyfryd 6, Čepelák, Lichtenberg

7m hody: 1/1 – 1/1
vyloučení: 5 – 5
rozhodčí: Šiška, Navrátil
diváků: 69