Z Prahy odjeli dorostenci bez bodů

Ani celku staršího dorostu se proti Dukle nedařilo a v součtu dvou zápasů jsme z Prahy neodvezli ani bod. Komentář k zápasu čtěte v článku.

20. kolo st.d.:

HC Dukla Praha – HK .A.S.A. Město Lovosice
30:28 (15:12)

Nevyšel nám vstup do zápasu, kdy jsme rychle prohrávali se soupeřem 5:1. Tento náskok Dukly se nám nepodařilo po celou první půli vymazat, srovnali jsme sice se soupeřem krok, ale ten si i nadále udržoval vedení, které v poločase činilo tři branky.

V začátku druhého poločasu jsme několikrát snížili na rozdíl dvou branek, ale v další fázi se nám soupeř opět brankově vzdálil. V závěru utkání jsme pak dokázali zkorigovat na 30:28, na víc nám ale nezbyl čas a dnes ani sportovní výkon.

V tabulce jsme na sedmé příčce. V dalším kole hostíme v neděli 4. května od 14hodin celek Karviné.

Komentář trenéra Radka Milera: „sice jsme s Duklou prohráli pouze o 2 branky, nicméně jsme svým výkonem zklamali. Snažili jsme se individuálně prosazovat, což proti pozorně bránícím domácím mělo hodně malou šanci na úspěch. Kolektivní pojetí hry byla pro nás velká neznámá. A v tomto duchu probíhal téměř celý zápas. Navíc se obrana nedokázala vyrovnat s téměř totožným zakončování dukelských spojek a přestalo se dařit i brankařům.“

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička, Rada – Kalík 1, Mareš, Machač 6, Černý, Konárik 5, Barth 8/1, Pěkný, Strnad 3, Franc 5

Branky ze 7m hodů: 0 – 1
vyloučení: 2 – 2
rozhodčí: Blanar, Haramul
diváků: 40