Mužská záloha v lize nezaváhala

V devatenáctém kole druhé ligy mužů na sebe narazily dva sousedé v tabulce. Oba celky měly před zápasem stejný počet bodů, nakonec utkání ale vyznělo zcela jasně v náš prospěch. Podrobnosti k utkání čtěte v článku.

19.kolo 2.liga muži SVČ:

HK .A.S.A. Město Lovosice „B“ – HC Kolín
35:23 (21:8)

Soupeř se dostal do vedení pouze jednou a to v samém začátku zápasu (1:2). Poté naši hráči otočili vývoj střetnutí a jejich brankový náskok postupně narůstal. Na konci úvodní čtvrthodiny činil již sedm branek 11:4. Ve 21. minutě vedli Lovci 16:8, aby se jim vydařily poslední minuty první půle a ta tak skončila naším třináctigólovým vedením 21:8.

Nezměněný obraz hry byl k vidění i v poločase druhém, v zápase nedošlo k výraznějšímu zdramatizování skóre. Lovosice zvítězily 35:23 a připsaly si další dva body do ligové tabulky. V té jim patří pátá příčka se ziskem 21bodů. V dalším kole nás čeká regionální derby, když 27. dubna jedeme do Ústí nad Labem.

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „dnes jsme v souboji o páté misto tabulky hostili Kolín. Zejména díky první půli, kterou jsme vyhráli rozdílem třídy, byl už druhý poločas z naší strany ve znamení podcenění. I přesto jsme hladce zvítězili o dvanáct branek. V první půli zachytal velmi dobře Hrdlička, což je po jeho zranění dobrá zpráva. V útoku se střelecky blýskl Barth, který dal deset branek, a také Havlovec. Ostatní zahráli velmi dobře v rámci svých možností.“

Sestava a branky Lovosic: Rada, Hrdlička J. – Semerád 1/1, Strnad 2, Házl 4, Machač 3, Mikš, Hrdlička L. 2, Jelínek 1, Uller 1, Havlovec 5, Barth 10/1, Franc 3, Malý 3

7m hody: 4/2 – 6/3
vyloučení: 4 – 8
rozhodčí: Blanar, Haramul
diváků: 60

Kategorie: aktuality, tým "B"