Lovci mají jistou medaili!

Poslední krok k jistotě medaile udělali naši hráči ve včerejším zápase ve Frýdku-Místku. S jistotou svého soupeře porazili a připsali si další dva extraligové body. Komentář a hodnocení k zápasu čtěte v článku.

6. kolo N:

SKP Frýdek-Místek – HK .A.S.A. Město Lovosice
25:28 (9:16)

Ve Frýdku-Místku byla k vidění vyrovnaná čtvrthodina první půle. V ní se oba celky střídaly ve skórování a stav tak byl dlouho vyrovnaný (7:7 v 18.minutě). Pak se třemi brankami v řadě prezentovali naši hráči a poprvé získali mírné vedení. A protože za posledních deset minut první půle jsme domácím povolili dobrou obranou a výkonem brankáře Adamíka vstřelit pouhé dvě branky, svítil na ukazateli poločasový stav 9:16 v náš prospěch.

Ani v začátku druhé půle Frýdek-Místek náskok našich Lovců nedokázal zkorigovat, naopak nadšeně hrající Lovosice navyšovaly svoje vedení. Ve 42.minutě Hes zvyšoval již na 22:12. Utkání jsme pak kontrolovali do samého konce, když ještě dvě minuty před koncem vedli naši hráči o šest branek. Nakonec povolili soupeři snížení náskoku na konečných 25:28.

Dva body z Frýdku-Místku tak znamenají jistotu medaile! Na konci května (25. 5.) tak po posledním zápase s Hranicemi můžeme společně oslavit další vydařenou sezónu. Již dnes jste na toto utkání všichni zváni. Ještě předtím se ale pokusíme znepříjemnit Plzni její cestu za nejvyšší příčkou a to již tuto sobotu 3. 5. od 10:15 hodin. Buďte u toho a nezapomeňte si černá lovecká trička!

Komentář trenéra Vladimíra Šumy: „zápas ve Frýdku-Místku nám vyšel. Již v průběhu první půle jsme si vypracovali výrazný náskok, který se nám v úvodu druhého poločasu podařilo navýšit až na rozdíl deseti branek. Přispělo k tomu opět malé množstí technických chyb, které se nám dařilo eliminovat již v zápase v Hranicích a také v dnešním utkání. Jsme spokojeni s výsledkem, před zápasem jsme přeci jen byli pod menším tlakem, neboť se na nás bodově dotáhl celek Hranic. Nakonec jsme ale zápas kontrovali, přičemž příležitost dostali všichni hráči. Dařila se nám střelba i spolupráce obrany s brankáři. Jak Adamík tak Šálek zachytali velmi dobře, do hry se vrátil opět Jonáš.“

Sestava a branky Lovosic: Adamík, Šálek – Krahulík 1, Landa 3, Sýkora 3/1, Motl 2, Chroustovký 5/3, Klimt 2, Berka 2, Hes 5, Semerád, Kolomazník, Jonáš 4, Miko 1

Sedmimetrové hody: 2/2 – 3/3
vyloučení: 1 – 6
rozhodčí: Bečička, Horák
diváků: 478

Kategorie: aktuality, tým "A"