Favorit ze Zubří si doma body vzít nenechal

Mladší dorostenci zajížděli ve šlágru kola na palubovku druhého celku soutěže, kterým je tým Zubří. Ten nakonec potvrdil svoje letošní lepší postavení a náš celek porazil. Hodnocení zápasu čtěte v článku.

1.liga ml.dorostu:

HC Zubří – HK .A.S.A. Město Lovosice
30:20 (14:10)

V neděli 30. března 2014 jsme s družstvem mladších dorostenců odcestovali sehrát další jarní kolo 1. ligy mladších dorostenců do sportovní haly v Zubří.

Začátek jsme jako již poněkolikáté vůbec nezachytili a domácí házenkáři se snadno ujali vedení 5:1. Opět nás trápilo především velmi špatné proměňování šancí, kdy jsme ve 12. minutě měli přímo děsivou úspěšnost střelby 11/1. Poté jsme se konečně začali prosazovat a před závěrem první půle jsme se přiblížili na 12:10, ale dvě zbytečné technické chyby nás opět poslali na poločasový rozdíl čtyř branek 14:10.

Ani ve druhém poločase se nám bohužel nedařilo soupeře výrazněji přehrát a domácí si tak neustále udržovali poločasový náskok. Přes veškerou snahu a bojovnost se nám vývoj utkání nepodařilo zvrátit. Naopak domácí pak čtyřbrankovou šňůrou, mezi 15. až 21. minutou druhé části, definitivně rozhodli o osudu utkání. Takže nakonec až příliš výrazná prohra 30:20.

Našemu celku i nadále patří třetí příčka, bodově se na nás ale dotáhl celek z Nového Veselí a o jediný bod zpět je pak na pátém místě Dukla Praha. V příštím kole hostíme Jičín a to v domácím prostředí. První liga má o víkendu reprezentační přestávku a pokračuje pro nás 13. dubna od 12hodin.

Sestava a branky Lovosic: Vodička, Gebur – Johan 1, Provinský 6, Motejl 3, Karlovec 1, Konárik 4, Mareš, Čech 1, Seyfryd 1, Čepelák 3, Lichtenberg

Sedmimetrové hody: 1/1 – 0
vyloučení: 3 – 1
rozhodčí: Fukala, Mohyla
diváků: 80