Žákyně se představily v Ústí nad Labem

V neděli se naše starší žákyně zúčastnily turnaje v Ústí nad Labem, který je součástí Ligy Ústeckého kraje starších a mladších žaček. Jak se jim na turnaji vedlo, si přečtěte v článku.

Liga Ústeckého kraje starších a mladších žaček v házené, Ústí n./L. 23.3.2014

Lovosice – Ústí n./L. 7:23
Po dlouhé době jsme se potkali s mistrem ligy a kvalita soupeře se odrazila také na výsledku. Tím spíš, že po přestávkovém skóre, které činilo 13:2 pro Ústí, dívky kapitulovaly a zápas dohrály bez nasazení.

Lovosice – Loko Cheb 9:8
Soupeř, se kterým máme zápornou bilanci, přijel na turnaj oslaben. Tým to vycítil a děvčata dokázala v poločase držet nadějný výsledek 4:5. Ve druhé půli předvedla příkladnou bojovost a pár minut před koncem ukazovalo skóre stav 8:6. Následně Šumová bezpečně proměnila sedmimetrový hod a i díky výbornému výkonu Házlové v brance jsme dokázali vítězství udržet.

Lovosice – Most 6:6
Baník Most nás trápil od samého začátku utkání, oba týmy navíc dělaly technické chyby a dobře chytaly obě brankářky, takže skóre narůstalo jen velmi pomalu. My jsme i díky výškové převaze drželi se soupeřem krok, když se prosazovaly hráčky na postu spojek. Vyrovnávající branku vstřelila Kalivodová a s Mostem jsme tak uhráli remízu.

Lovosice – Mělník 8:2
V posledním utkání jsme zamíchali se sestavou a tyto změny splnily účel. Agresivní obrana našich žaček zaskočila soupeře, které se dokázaly prosadit až k závěru utkání. To bylo na základě dohody trenérů hráno na dvace minut.

Sestava týmu Lovkyň: HázlováButalová (6); Frieserová (1); Kalivodová(5); Pokorná (3); Dřevěná (3), Šumová (10); Bíňovcová (1), Benešová(1), Rysová

Kategorie: mládež, žačky