V Lovosicích se uskuteční házenkářský festival mládeže!

Jak jste si již určitě všimli na našich stránkách, v létě se v Lovosicích uskuteční premiérový ročník mládežnického turnaje. Na tom by se měla představit družstva tří kategorií a to z celé České republiky i zahraničí. Podrobnosti k turnaji čtěte v článku.

Na konci léta se Lovosice mohou těšit na házenkářský svátek v podobě velkého turnaje mládeže. Na tom se představí týmy z celé republiky a to hned ve třech kategoriích:

  • kategorie minižactva
  • kategorie mladšího žactva
  • kategorie staršího žactva

Přihlásit se mohou kluby a oddíly z Čech i zahraničí, přičemž platí, že pokud některý klub obsadí všechny vypsané kategorie, platí startovné pouze za dva týmy (třetí tým startovné neplatí). Jednotlivé startovné je 1000 Kč na tým, dále se pak platí za každého účastníky 180 Kč na den. V této částce je obsaženo ubytování ve škole (spacáky, karimatky sebou) a plná penze.

Hrací čas a systém turnaje budou zveřejněny podle počtu přihlášených týmů. Uzávěrka přihlášek na turnaj je k 30. 6. 2014. Turnaj se uskuteční hned na čtyřech hřištích, přičemž dvě z nich budou ve sportovní hale, další dvě pak pod širým nebem.

Týmy, které se turnaje v Lovosicích zúčastní, se vedle sportovního programu mohou těšit i na doprovodné akce jako je volný vstup na koupaliště, večerní grilování, ohňostroj aj. Přihlašovat se můžete již dnes na níže uvedených kontaktech.

Základní informace:

termín: 23. – 24. srpna 2014
místo: Lovosice
startovné: 1000 Kč / tým (2+1 zdarma) + 180 Kč / den / účastník
stravování: plná penze
ubytování: ve škole

další informace a přihlášky: Lkanturkova@seznam.cz , 608 876 794