Mladší dorostenci drží třetí příčku

I ve čtrnáctém kole první ligy mladších dorostenců byl náš celek úspěšný, když tentokráte na domácí palubovce zdolal protivníka z Ostravy. Komentář k zápasu celku čtěte v článku.

1.liga ml.d., 14. kolo:

HK .A.S.A. MĚSTO LOVOSICE – SOKOL OSTRAVA
37:26 (18:11)

Do utkání vstoupil náš celek velmi dobře a ve 14. minutě vedl už rozdílem pěti gólů 8:3. Poté ale přišlo několik neproměněných šancí a zbytečných technických chyb, které dovolily soupeři opět se dostat na dostřel (20. minuta 11:9). Poslední desetiminutovku první půle jsme však vyhráli 7:2 a po poločasovém hvizdu tak na ukazateli svítilo 18:11 v náš prospěch.

I druhý poločas se naštěstí nesl ve velmi podobném duchu a po zbytek času druhé půle jsme utkání měli téměř plně pod kontrolou. Náš soupeř z Ostravy se do konce zápasu již nezmohl na výraznější odpor. Nakonec větší důraz v obraně, kvalitní výkon brankářů a zlepšená střelecká úspěšnost rozhodly o naší jednoznačné výhře v poměru 37:26.

I nadále tak naši házenkáři drží pozici mezi nejlepšími třemi týmy první ligy mladšího dorostu. V příštím kole má náš celek volno, když si zápas 15.kola proti Kopřivnici předehrál již dříve. Další střetnutí na něj tak čeká 16. března, kdy ve 12:30 nastoupí v Novém Veselí.

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík, Dojčinovič, Brchel –  Poráč 1, Provinský 12/1, Baičev, Motejl 8, Gebhart 2, Karlovec, Konárik 7, Čech 4, Seyfryd, Čepelák 1, Lichtenberg 2

7m hody: 1/1 – 3/1
vyloučení: 5 – 3
rozhodčí: Hart, Kasík
diváků: 40