Katastrofální úvod nakonec přinesl dva body

Naše záloha se v rámci čtrnáctého kola druhé ligy mužů utkala na domácí palubovce s týmem Slavie Praha. Přestože se jí úvod utkání vůbec nevydařil, nakonec se hráči radovali ze zisku dalších dvou bodů. Podrobnosti k zápasu čtěte v článku.

14.kolo 2.liga muži SVČ:

HK .A.S.A. Město Lovosice – HK Slavia Praha
32:27 (15:14)

Úvod zápasu byl jako ze zlého snu, když se soupeři již po čtvrtině utkání podařilo vytvořit si náskok šesti branek 4:10! Naštěstí další minuty patřily našemu celku, který úsek mezi 14.-22.minutou vyhrál v poměru 9:1 a otočil na 13:11. Další minuty pak již byly vyrovnané a v poločase odcházel náš tým do šatny s minimálním náskokem jedné branky 15:14.

Ve druhém poločase jsme již vedení ze svých rukou nepustili. Po většinu druhého poločasu vedli naši Lovci o čtyři branky, aby v konečném součtu zvítězili o pět gólů 32:27. Vítězství je posunulo na pátou příčku se ziskem sedmnácti bodů. V dalším kole přivítáme v neděli 9. března od 16hodin lídra soutěže z Jablonce.

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „úvod zápasu byl pro naše hráče sepsán v hororovém žánru, když soupeř brzo získal šestibrankové vedení. Od tohoto stavu ale hráči začali hrát jako polití živou vodou, postupně umazávali náskok soupeře a ještě do poločasu stav zápasu otočili. Ve druhém poločase jsme již komplikace nepřipustili a připsali si další dva body. Stejně jako v minulém zápase nás i dnes střelecky táhl Barth, ke kterému se přidal další dorostenec Strnad a především v závěru zápasu dával důležité branky. Je potřeba pochválit výkon celého týmu a jeho bojovnost a nasazení v zápase.“

Sestava a branky Lovosic: Rada – Pěkný 1, Bucek 4, Strnad 7, Machač, Borovička 3, mikš, Hrdlička 2, Kapr, Uller, Havlovec, Barth 12/3, Smetana 3, Mareš

7m hody: 3/3 – 0/2
vyloučení: 6 – 3
rozhodčí: Kasík, Hart

Kategorie: aktuality, tým "B"