Dramatický souboj s lídrem tabulky k bodům nevedl

Naše záloha se v neděli odpoledne střetla s vedoucím celkem soutěže. K vidění byl dramatický souboj, ve kterém jsme do poslední minuty sahali po bodech. Nakonec se ale radoval soupeř, o čemž si můžete přečíst v článku.

15. kolo 2.ligy mužů SVČ:

HK .A.S.A. Město Lovosice „B“ – Jablonec n./N.
26:27 (16:14)

První poločas byl jako na houpačce, týmy se pravidelně střídaly ve vedení, které nečinilo více jak dvě branky. Našemu celku se v závěru první půle díky třígólové šňůře podařilo protivníkovi odskočit na 14:10, ale ještě do poločasu Jablonec zkorigoval náš náskok na polovinu a do šaten se odcházelo s vedením Lovosic 16:14.

Vedení jsme si udržovali do 36.minuty. Pak ale přišla branková série hostí, kteří ze stavu 19:17 dokázali otočit pěti góly na 19:22. Naši hráči si dokázali vytvořit brankové příležitosti, ale ne vždy se jim je povedlo proměnit v branky. I tak ale přišel dramatický závěr. Lovosice dokázaly vyrovnat a v 58.minutě svítilo na ukazateli nerozhodných 25:25. Dvě branky ale následně přidali hosté a znovu srovnat se již našemu celku nepodařilo.

Jablonec se tak radoval po výhře 26:27 a zůstává v čele druhé ligy.  Našemu týmu patří šestá příčka se sedmnácti body. V dalším kole jedeme do Libčic, které jsou v tabulce třetí, zápas sehrajeme v neděli od 17hodin.

Sestava a branky Lovosic: Rada 1 – Semerád 1, Paleček, Franc 5, Bucek 1, Machač, Mikš, Hrdlička 3, Strnad 2, Sýkora 5, Havlovec, Barth 3, Smetana, Malý 5/3

7m hody: 3/3 – 0
vyloučení: 3 – 5
rozhodčí: Pavlát, Točík
diváků: 103

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „v prvním poločase byl zápas velice vyrovnaný, když každý chvilku tahal pilku a týmy se tak přetahovaly o vedení. Ve druhém dějství však přišel zlom a to v podobě střelby našich hráčů, kteří se dostávali do dobrých střeleckých pozic, ale nedokázali překonat hostujícího brankaře. Soupeř tak dokázal skóre zápasu otočit ve svůj prospěch. I přesto jsme ale na konci zápasu sahali alespoň po bodu, ten ale pohřbila špatná rozehrávka a hosté si tak výsledek pohlídali.“

Kategorie: aktuality, tým "B"