Ani mladší dorostenci body z Nového Veselí nevezou

Bohužel stejně jako týmu staršího dorostu, ani celku mladších dorostenců se nepodařilo zopakovat podzimní vítězství nad Novým Veselím a z Vysočiny se tak naše výprava vracela s prázdnou. Podrobnosti čtěte v článku.

16.kolo 1.ligy ml.d.:

Sokol Nové Veselí – HK .A.S.A. Město Lovosice
31:24 (15:12)

V Novém Veselí drželi naši házenkáři vyrovnaný stav jen v úvodu zápasu, domácím se pak poměrně brzo podařilo odskočit na rozdíl pěti branek (9:4 ve 12.minutě). Svůj náskok si udržovali do 22.minuty, kdy na ukazateli svítil stav 13:7. Závěr první půle se ale vydařil našemu celku, který stáhl náskok soupeře na poločasových 15:12.

Nadějný stav udržovali Lovci zhruba do 37.minuty, kdy prohrávali stále o tři branky 16:19. Další fáze ale vyšla lépe soupeři, který si vytvořil již sedmibrankový náskok. Stejným rozdílem také nakonec Nové Veselí v zápase zvítězilo a stejně jako týmu starších dorostenců, i mladší dorost oplatil Lovosicím porážku z podzimní části.

Komentář vedoucího týmu Radka Provinského: „úvod utkání se nám tentokrát příliš nevydařil a po několika našich neproměněných šancích a díky zbytečným chybám v obraně, šli domácí poměrně snadno do vedení. Toto vedení si družstvo Nového Veselí udržovalo po celý první poločas, který skončil pro nás nepříznivým stavem 15:12. Ani druhý poločas jsme bohužel nezačali o mnoho lépe a nedokázali jsme se přiblížit méně jak na rozdíl tří branek. Stále nás trápila především velmi špatná úspěšnost střelby. V závěrečné desetiminutovce jsme se sice pokusili o zvrat v utkání hrou na větší riziko v obraně, ale bohužel ani toto nepřineslo požadovaný efekt a soupeři jsme tak nakonec podlehly 31:24.“

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík, Gebur – Poráč, Johan, Provinský 8, Motejl, Gebhart, Karlovec, Gebur, Konárik 4, Čech 8/1, Seyfryd, Čepelák 1

7m hody: 3/3 – 3/1
vyloučení: 3 – 3
rozhodčí: Jurečka, Matuška
diváků: 60