Také muži zahájili jaro vítězně

Ve dvanáctém kole druhé ligy mužů nastoupila naše záloha proti celku Spartak Praha 4. Po celé utkání naši hráči byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Komentář k utkání čtěte v článku.

2.liga SVČ, 12.kolo:

HK .A.S.A. Město Lovosice „B“ – Spartak Praha 4
34:25 (17:12)

V úvodním kole jarní části byl v hale Chemik k vidění vyrovnaný stav jen v úvodu střetnutí. Hosté poprvé a naposledy vedli 2:3 v šesté minutě zápasu, ale šest našich branek otočilo vývoj střetnutí a dalo napovědět také průběhu celého utkání. Naši hráči vedli chvílemi až o osm branek, závěrečné tři minuty první půle ale prohráli 1:4 a celkově odcházeli do šaten s vedením 17:12.

Druhá půle nepřinesla žádnou změnu. Naši Lovci si i nadále udržovali výrazné vedení, které narostlo na devět gólů a v konečném součtu zvítězili 34:25.

Po výhře nad Prahou 4 patří naší záloze šestá příčka (stejný bodový zisk 13b jako Ústí nad Labem). V dalším kole se v neděli 23. února představí béčko v Žatci.

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „v prvním jarním kole jsme hostili na domácí půdě dlouhodobě jeden z nejlepších týmů soutěže. A i když jsme nepodali uplně výkon podle našich představ, soupeř odjel poražen o devět branek. Z  křídla a rychlých útoků se dařilo Lukáši Malému, ze spojky pak Tomášovi Barthovi, dobrý vykon podal Míra Machač.“

Sestava a branky Lovosic: Rokoš, Rada – Kapr 2, Machač 3, Semerád 2, Házl, Borovička 3, Mikš 2, Hrdlička 2, Jelínek 3, Uller, Havlovec 2, Barth 6, Malý 9/1

7m hody: 3/1 – 1/1
vyloučení: 1 – 3
rozhodčí: Hart, Kasík
diváků: 50

Kategorie: aktuality, tým "B"