Mladší dorostenci na úvod jarní části zvítězili

V sobotu 15. února 2014 odcestovalo družstvo mladších dorostenců sehrát první jarní kolo soutěže. Jejich soupeřem byl celek Brna, který jsme v domácím prostředí porazili výrazným rozdílem. Podrobnosti k sobotnímu zápasu čtěte v článku.

1. liga ml.d., 12. kolo:

Handball KP Brno –  HK .A.S.A. MĚSTO LOVOSICE
31:34 (17:17)

Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané a ani jednomu ze soupeřů se nedařilo odskočit na rozdíl více jak dvou gólů. V prvním poločase nás nejvíce trápila nedůrazná obrana pivotů domácích a špatná koncovka, kdy jsme z 31 střel byli úspěšní pouze 17x. Díky tomu byl tak poločasový stav vyrovnaný 17:17.

Ani ve druhém poločase se nám bohužel nedařilo soupeře výrazněji přehrát, a domácí se tak stále udržovali v kontaktu. Postupem času se přeci jen naše převaha začala projevovat vytvořením mírného náskoku, který jsme udrželi až do konce utkání. I přes nepříliš přesvědčivý výkon se nám podařilo nakonec uhájit vítězství v poměru 34:31.

Závěrem nezbývá než poděkovat celému družstvu za bojovnost, která byla v zápase, kdy se nám až tak nedařilo, pro zisk dvou bodů rozhodující. I v dalším kole se pak představíme na půdě soupeře, když v sobotu 22. února jedeme do Plzně.

Sestava a branky Lovosic: Gebur, Vodička – Čech 5, Poráč, Johan, Provinský 9/1, Motejl 6/1, Čepelák, Gebhart, Karlovec 1, Vodička, Konárik 10, Mareš 3, Lichtenberg

7m hody: 3/2 – 3/2
vyloučení: 3 – 4
rozhodčí: Baader, Novotný
diváků: 20