Vánoční víceboj miniházenkářů

Těsně před vánočními svátky proběhl v Lovosicích víceboj nejmenších házenkářů, ve kterém se soutěžilo v neházenkářských disciplínách. O tom, jak si jednotliví malí Lovci vedli, se můžete přesvědčit v článku.

Těsně před Vánoci proběhlo tradiční měření sil nejmladších házenkářů v Lovosicích. V rámci této akce proběhl i turnaj Školní ligy lovosických škol, byť s účastí pouhých tří družstev v každé kategorii.  O pořadí družstev nerozhodovaly tentokrát pouze výsledky na hřišti, ale sčítaly se výkony členů  družstev v každé disciplíně a o konečném pořadí tak rozhodovaly individuální výkony jednotlivců. Všichni účastníci byli odměněni medailemi. Sportovní házenkářský víceboj 2014 měl jediný nedostatek a to slabou účast. Zhruba 55%.

Výsledky jsou uvedeny v tabulce a budou použity v červnu 2014, kdy provedeme další  měření sil pro porovnání, jak děti za pololetí sportovně vyspěly. Členové kroužků miniházené a přípravky, kteří se nezúčastnili víceboje 21. prosince si disciplíny odcvičí v průběhu ledna na trénincích, už však bez medailí.

Výsledky  individuálních disciplín víceboje:

tabulka mini