Starší žáci slaví postup do Žákovské ligy!

V sobotu 30. listopadu jsme odehráli poslední turnaj podzimní části soutěže. Podrobnosti k vystoupení týmu si přečtěte v článku.

Lovosice – Most 17:7
Turnaj jsme zahájili proti Mostu. Do utkání jsme vstoupili skvěle, dařilo se nám jak v obraně, tak v útoku a až na jedno hluché místo v první půli, kdy jsme nedokázali 6 minut vstřelit branku, jsme tímto tempem dokráčeli až k 10-ti brankovému rozdílu.

Louny – Lovosice 15:16
Do utkání proti Lounům jsme vstoupili naprosto odlišně než proti Mostu. V útoku jsme byli uspěchaní, dostávali jsme hloupé branky, kdy jsme dostávali branky z pasivity soupeře nebo po odražení míčů od našich bloků. Po našem time outu jsme se však uklidnili a srovnali se soupeřem krok. Utkání bylo velice vyrovnané, vždyť 20 sekund před koncem hráči Loun snížili náš náskok na pouhou 1 branku, naštěstí jsme se již po zbylý čas udrželi v útoku a tak naši mladí Lovci porazili celek Loun 15:16 a zajistili si přímý postup do Žákovské ligy.

Lovosice – Úvaly 18:18
V předposledním utkání jsme změřili síly s celkem z Úval. Hned od úvodu nastoupili hráči, kteří v prvních dvou utkáních do hry prakticky nezasáhli. O plný počet bodů nás prakticky připravila naše velmi špatná obrana, jelikož nedokázala zareagovat po celé utkání na jediného střelce Úval, který nám nastřílel 12 branek. Úvaly vyrovnaly až po čase ze závěrečného 9m hodu.

Kutná Hora – Lovosice 13:19
V úplně posledním utkání podzimní části jsme se utkali s družstvem z Kutné Hory. Utkání pro naše hráče probíhalo naprosto totožně jako proti Mostu, pevnou obranu podpořil kvalitní útok a tak si ve svém tempu dokráčeli k vítězství.

Díky vítězství nad Mostem a Louny jsme si zajistili postup do Žákovské ligy a jsme velice rádi, že se na tento úspěch podíleli všichni hráči z družstva.

Sestava a branky Lovosic: Gunl, Luxa, Malý 8, Baičev 18, Gebhart 11, Pfeifer 6, Bázler, Durček 1, Holvek 1, Krajíček 6, Burša, Timko 8, Bredfeld 1, Heřmanovský 7, Štraus 3