Mladší dorostenci si připsali šesté vítězství

V předehrávce patnáctého kola první ligy mladšího dorostu hostili naši mladí Lovci stejně jako mužský celek soupeře z Kopřivnice. A stejně jako naše áčko, i dorostenci vyšli z utkání vítězně a připsali si další dva ligové body. Podrobnosti čtěte v článku.

15.kolo 1.ligy ml.d.:

HK .A.S.A. Město Lovosice – KH Kopřivnice
30:23 (10:6)

Výjimečně ve středu 4. prosince 2013 jsme v předehrávce jarního 15. kola 1. ligy mladších dorostenců sehráli další domácí zápas ve sportovní hale Chemik, tentokrát proti hostům z Kopřivnice.  

Do 14. minuty byla hra z naší strany plná nepřesností a hosté dokonce drželi vedení 3:4. Poté jsme konečně zabrali a povedenou desetiminutovkou jsme otočili vedení na naší stranu v poměru 9:4. Do šaten se šlo nakonec za stavu 10:6.

Druhý poločas se naštěstí nesl již v podobném duchu jako závěr toho prvního. Pohodlný náskok se nám bez vážnějších problémů dařilo udržovat po zbytek utkání. Soupeř z Kopřivnice se již nezmohl na vážnější odpor a zápas tak skončil naším vítězstvím v poměru 30:23.

Naši házenkáři si připsali šesté vítězství a připočteme-li k tomu tři remízy, mají na svém kontě patnáct bodů. Za ty jim momentálně patří třetí příčka, ale mají oproti ostatním týmům zápas k dobru. I v dalším kole se celek ml.dorostenců představí doma, když v neděli 8. prosince přivítá od 12hodin Frýdek-Místek.

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík – Poráč 3, Gebhart, Provinský 5/1, Baičev, Karlovec 1, Dojčinovič, Konárik 6, Mareš 1, Čech 7, Seyfryd 7, Čepelák, Lichtenberg

7m hody: 1/1 – 1/0
vyloučení: 0 – 1
rozhodčí: Kokoška, Matis
diváků: 50