Ani mladší dorostenci v Karviné neuspěli

Všechny čtyři body zůstaly po víkendu v Karviné po dvou zápasech první dorostenecké ligy. V utkání dvou mladších výběrů si domácí házenkáři od začátku udržovali dostatečné vedení a připravili tak našemu celku teprve druhou porážku v soutěži. Podrobnosti k zápasu čtěte v článku.

10. kolo 1.ligy ml.d.:

HCB OKD Karviná – HK .A.S.A. Město Lovosice
36:23 (18:12)

Do zápasu v Karviné nastoupil náš tým bohužel ve značně nekompletní sestavě poznamenané nemocemi a zraněním. A tak přestože před zápasem činil bodový rozdíl mezi oběma týmy pouhé tři body, nakonec se domácí radovali z vysokého vítězství.

Naše značně oslabené družstvo dokázalo držet s domácími krok pouze v úvodu utkání, kdy v 6. minutě byl stav 3:3, ale následnému čtyřgólovému trháku soupeře jsme zabránit nedokázali. Když se nám poté v 22. minutě podařilo přiblížit na přijatelných 12:11, přišlo opět naše zbytečné vyloučení, kterého soupeř dokonale využil a poločas tak končil pro nás nepříznivým stavem 18:12.

Ani ve druhém poločase se nám bohužel nedařilo soupeře výrazněji přehrát, a naše ztráta tak postupně narůstala. Na zvrat v zápase jsme v sobě již nenalezli dostatek sil a utkání jsme tak nakonec prohráli vysokým rozdílem 36:23.

V tabulce soutěže nám patří čtvrtá příčka se ziskem deseti bodů, porážka od Karviné byla teprve druhou prohrou v letošním ročníku. V dalším kole přivítáme na naší palubovce celek Frýdku-Místku a to v neděli 8. prosince od 12hodin.

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík, Dojčinovič – Poráč, Johan 3, Karlovec 2, Konárik 9, Mareš, Čech 3, Seyfryd 4, Čepelák 2

7m hody: 5/4 – 0
vyloučení: 6 – 3
rozhodčí: Petruška, Horsák
diváků: 70