V kategorii dorostu odvezla Dukla všechny body

Také starší dorostenci nastoupili v neděli odpoledne proti celku Dukly Praha. Pomstít porážku jejich mladších kolegů se jim ale nepodařilo a soupeři rovněž podlehli, tentokráte osmibrankovým rozdílem. Podrobnosti k zápasu čtěte v článku.

1.liga st.d., 8.kolo:

HK .A.S.A. Město Lovosice – HC Dukla Praha
27:35 (15:19)

První poločas utkání byl dlouho vyrovnaný. Zpočátku jsme dokázali držet jednobrankové vedení, které později hosté překlonili na svoji stranu. Ale ani jim se nepovedlo utéci našemu celku na více jak 1-2brankový rozdíl. Ve 26.minutě snižoval Konárik svoji druhou brankou na 14:15, ale závěrečné minuty patřily soupeři. Ten je vyhrál v poměru 4:1 a do šaten odcházel nakonec se čtyřgólovým vedením 15:19.

Vůbec se nám nevydařil vstup do druhého poločasu, kdy jsme během úvodních dvanácti minut skórovali pouze dvakrát (zcela bez gólu pak bylo z naší strany úvodních sedm minut). Toho využila Dukla, která si vypracovala již osmibrankové vedení 17:25. To se nám nedařilo korigovat, naopak soupeř svůj náskok ještě navýšil. Nakonec jsme Dukle podlehli 27:35.

Byla to pátá porážka našeho celku v letošní sezóně a v tabulce nám po víkendu patří sedmá pozice se ziskem osmi bodů. V dalším kole nás pak čeká soused v tabulce, osmá Karviná, kde hrajeme v neděli 1. prosince od 15hodin.

Komentář trenéra Radka Milera: „v prvním poločase jsme sehráli s Duklou vyrovnanou partii, kterou jsme ale v druhé části totálně zpackali. Nedařilo se v obraně ani v útoku. Postupný útok jsme zbrkle zakončovali a v rychlém jsme ztráceli balony. Naopak Dukla rychlé proměňovala. V tom byl mezi námi velký rozdíl a nezměnila to ani poslední tříminutovka střetnutí.“

Sestava a branky Lovosic: Gebur, Hrdlička – Paleček, Mareš 1, Baičev 8/1, Černý 2, Konárik 3, Barth 7, Čech, Seyfryd 1, Strnad 4, Timko 1

7m hody: 1/1/ – 0
vyloučení: 2 – 7
rozhodčí: Skružný, Skružná
diváků: 85