Nevydařená koncovka darovala soupeři bod

V sedmém kole první ligy mladšího dorostu hostil náš celek soupeře ze Zubří. Utkání se dlouho vyvíjelo v náš prospěch, nepodařené závěrečné minuty nakonec Lovosice připravily o ligový bod. Podrobnosti čtěte v článku.

7.kolo 1.ligy ml.dorostu:

HK .A.S.A. Město Lovosice – HC Zubří
31:31 (19:14)
mld_duk_cn004

Utkání bylo i tentokrát od začátku velmi vyrovnané a ani jednomu ze soupeřů se nedařilo výrazněji bodově odpoutat. Našemu celku se sice podařilo získat vedení 7:5 a 9:6, ale soupeř vzápětí třemi góly v řadě srovnal na 9:9, později na 11:11. Poslední desetiminutovka první půle však vyzněla výrazně lépe pro naše družstvo, když jsme úsek mezi 22. a 30.minutou vyhráli 8:3 a do šaten šli za pro nás příznivého stavu 19:14.

I ve druhém poločase pokračoval urputný boj o každý metr hřiště, ale bohužel se nám stále více přestávalo dařit v koncovce a soupeř postupně srovnával krok. I přesto jsme ještě ve 26. minutě drželi vedení 30:26. Koncovka se nám bohužel hrubě nevydařila, v závěrečných minutách jsme vstřelili již jen jednu branku, naopak přišly chyby v obraně a zbrklá nepřipravená střelba. To pak zapříčinilo první domácí ztrátu a hosté si odvážejí bod za remízu 31:31.

V aktuální tabulce nám patří druhá příčka s jednobodovou ztrátou za vedoucí Karvinou. V dalším kole zajíždíme do Jičína, kde se představíme v sobotu 16. listopadu od 14hodin.

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík, Gebur – Poráč 3, Provinský 13/4, Motejl 4, Baičev, Karlovec, Konárik 6, Mareš, Čech 3, Seyfryd 1, Čepelák 1, Lichtenberg

Branky ze 7m hodů: 4/4 – 1/1
vyloučení: 2- 2
rozhodčí: Dolejš, Dvořák
diváků: 55