Mini Lovci měli o víkendu napilno

Hned tří akcí se zúčastnila nejmladší družstva lovosických Lovců od čtvrtka do neděle minulého týdne. A na všech třech dokázala, že se jim letos daří a naše házená má budoucnost. Podrobnosti čtěte v hodnocení trenéra Jana Švába v článku.

Podkrušnohorská  liga: pátý turnaj

Lovosice  23.11.2013

V posledním turnaji Podkrušnohorské ligy v roce 2013 vyhrálo družstvo Lovosic se všemi soupeři velmi přesvědčivě. Lovosičtí minižáci však jsou schopni hrát pohlednější házenou, než předvedli na tomto turnaji. Plně spokojeni můžeme být s výsledkem. Skutečnou sílu družstva je však potřeba prokázat se soupeři z jiných krajů. Oporou družstva byl v brance Lukáš Lukáč, byl to jeho nejlepší výkon letos na podzim. Velmi dobře zahrál Michal Bednařík jak v útoku tak v obraně. V útočné činnosti se dařilo Matějovi Štolbovi a Tomáši Lopatovi, v obraně by však mohli být aktivnější.  Lukáš Rys bojoval a tentokrát byl lepší v obranné činnosti, v útoku se mu tolik nedařilo. Šimon Heller po nemoci se snažil, ale nedařilo se mu tak jako v minulých zápasech. Adam Turke musí zvýšit rychlost a hrát odvážněji. Z mladších uspokojil výkon Jana Hrona, Tadeáše Pokorného a Lukáše Dojčinoviče. Pavel Vojíř, Václav Toman a Jan Šváb projevili bojovnost  a snahu, fyzicky však na silné soupeře zatím nestačí. Za výkony v podzimní části soutěže však všichni zaslouží pochvalu a uznání. V historii Podkrušnohorské ligy nikdy nevedlo vedoucí družstvo s takovým bodovým rozdílem po podzimu jako letos Lovosice.

Výsledky zápasů v Lovosicích:

Dukl – Louny 11:4
Dukla – Žatec 10:3
Dukla – Lovosice 7:12
Dukla – Most 14:4
Most – Žatec 14:4
Most – Lovosice 4:9
Most – Louny 9:4
Louny – Žatec 3:4
Louny – Lovosice 3:14
Žatec – Lovosice 5:15

tabulka mini

Střelci Lovosic po podzimní části: Bednařík 37, Lopata 35, Štolba 32, Heller 26, Hron 23, Vojíř 22, Dojčinovič 21, Pokorný 15, Hoppová 13, Šváb 8,  Kryšpín 6, Rys 5, Turke 2, Toman 2, Stevens 1, Král 1, Křížek 1.

Přípravný turnaj 4+1 v Ústí nad Labem:

24. listopadu 2013

V hale Spartaku v Krásném Březně sehrála čtyři lovosická družstva turnaj s družstvy Tygři Ústí v kategoriích mini a přípravky. Za lovosické celky hrály děti, které nebyly na podzim tolik vytíženy v mistrovských zápasech. S výkony lovosických minižáků a přípravek můžeme být spokojeni. Minižáci prohráli sice s kompletním Ústím o branku, avšak přípravka všechna utkání přesvědčivě vyhrála.  Turnaje se zúčastnilo dvacet lovosických hráčů a všichni bojovali co jim síly stačily (hrálo se bez střídání).

Minižáci modří:  Toman, Rys, Semerád, Agler Adam, Agler Matyáš

Minižáci oranžoví: Kryšpín, Hron, Král, Cuchý, Bartošík

Přípravka modří: Frieser, Pilney, Černý, Zábranský, Křížek Milan

Přípravka oranžoví: Pokorný, Dojčinovič, Zámyslický, Šafránek, Křížek Milan

Školní liga Českého Středohoří:

Lovosice  21.11.2013

Třetího turnaje letošní školní ligy se zúčastnila družstva I.ZŠ, III.ZŠ, IV ZŠ, DDM Elko  Lovosice  a ZŠ Libochovice. V kategorii 1. – 3. třídy vyhrálo přesvědčivě družstvo IV. ZŠ Lovosice, v kategorii 4. – 5. třídy vyhrál celek III.ZŠ Lovosice. Turnaj organizačně zajistil garant soutěže  – HKM Lovosice. Rozhodčí byli hráči extraligového družstva, časomíru zajistili trenéři klubu. Odměnu všem účastníkům zajistil patron soutěže – TESCO ČS. Turnaje se zúčastnilo 72 dětí z Lovosic, Čížkovic, Třebívlic a Libochovic.

Zpracoval:  Jan Šváb, HKM Lovosice

Lovosice 25.11.2013