Ani čtvrtý zápas k vítězství nevedl

Čtvrtou porážku v řadě utrpěla naše rezerva. Tentokráte podlehla v severočeském derby týmu z Ústí nad Labem o dvě branky. Komentář k utkání čtěte v článku.

2.liga SVČ, 9.kolo:

HK .A.S.A. Město Lovosice „B“ – TJ Chemička Ústí n./L.
24:26 (9:12)

Zatímco prvních pět kol přineslo našemu celku plný počet bodů, druhá část podzimní části se záloze Lovců vůbec nedaří. Lovosické béčko utrpělo čtvrtou prohru v řadě, která jej odsunula do druhé poloviny ligové tabulky.

Vyrovnaný stav byl v hale Chemik k vidění pouze v úvodní čtvrthodině zápasu, když naši hráči drželi nerozhodné skóre 6:6. Pak ale přišlo hluchých čtrnáct minut, kdy jsme dokázali vstřelit jedinou branku, zatímco soupeř se radoval celkem šestkrát. Rezultovalo z toho nepříznivé skóre 7:12, které jsme do poločasu dokázali aspoň částečně zkorigovat na 9:12.

Chemička si ve druhém poločase udržovala gólový odstup, který ve 42.minutě činil čtyřbrankový náskok 14:18. Další minuty přinesly konečně naději našeho týmu na bodový zisk, když čtyři góly v řadě znamenaly srovnání na 18:18. Ústí nad Labem ale ihned reagovalo a vybudovalo si znovu mírný dvougólový náskok. Ten si jeho hráči udrželi až do konce, když se třinácti brankami na výhře soupeře podílel Vrběcký.

Našemu celku patří po víkendu osmá příčka se ziskem devíti branek. V dalším zápase nastoupíme v sobotu 30. listopadu v Bělé pod Bezdězem, která je se dvěma body na předposledním místě a kde již budeme chtít konečně bodovat.

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „v severočeském derby jsme chtěli konečně prolomit naší smolnou sérii porážek. Bohužel se nám to ale nepodařilo. Naše družstvo je již delší dobu poznamenáno mnoha zraněnými, střelecky se trápí a ani v obraně to není ono. I když snaha se upřít klukům nemohla, bohužel na vítězství to nestačilo.“

Sestava a branky Lovosic: Jošt, Karfík – Timko Michael, Semerád, Timko Petr, Jelínek 2, Mikš 2, Hrdlička 3, Házl 5, Barth 3, Bucek 2, Honzík, Pavlas, Malý 7

7m hody: 0/1 – 0
vyloučení: 1 – 1
rozhodčí: Skružný, Skružná
diváků: 80

Kategorie: aktuality, tým "B"