V Lovosicích sehrály žákyně další kolo Ligy Ústeckého kraje

V neděli se v lovosické hale Chemik odehrálo třetí kolo Ligy Ústeckého kraje starších a mladších žaček. Představilo se při něm celkem pět týmů z Ústí nad Labem, Chebu, Mostu, Mělníku a samozřejmě naše házenkářky. Jak turnaj dopadl se dočtete v článku.

3.Kolo Ligy Ústeckého kraje starších a mladších žaček
denh_cn005

Starší žačky

Lovosice : Ústí (9:13)
Vstup do turnaje odehrály naše žačky s lídrem a favoritem severočeské soutěže Spartakem Ústí. Utkání začalo v 9 ráno a to domácímu celku hrálo do karet, soupeř působil ospalým dojmem a Lovkyně toho dokázaly využít. Ústečandy dost dlouho trápily až do druhé půle druhého poločasu. Ve 26.minutě utkání byl stav zápasu nerozhodný 8:8, v tu chvíli jsme nastřelili několik tyček a možná jen trochu smůly nás dělilo od zisku bodu. Zápas se rozhodl posledních pár minut před koncem díky důraznému a nekompromisnímu rychlému protiútoku ústeckých hráček, které potrestaly naše nezdařené šance. Pochvala za bojovný výkon všech hráček.

Lovosice : Loko Cheb (7:14)
Dalším nepříjemným soupeřem pro nás je Loko Cheb. Nekoncentrovanost, neproměňování vyložených šancí a nedůrazná obrana nás stály body, které jsme si chtěli vzít zpět z předchozího klání proti Ústí nad Labem. Poločasové skoré pro nás nebylo přiliš příznivé (3:9). Doma jsme ale body rozdávat nechtěli,  tak děvčata trochu přitvrdila a otevřela obranu. Do 20. minuty to vypadalo, že by jsme mohli náskok soupeře stáhnout. Dvě vyloučení ihned po sobě a branky ze 7m hodu nás ale poslaly zpět do výraznější ztráty.

Lovosice : Most (11:11)
Černí andělé byl soupeřem lovkyň ve třetím utkání, ve kterém jsme dokázali naši bojovnost a srdnatost. Od samého začátku byl souboj vyrovnaný. Skóre se tahalo o jednu branku a přelévalo se z jedné strany na druhou. Lovkyně prohrávaly o dvě branky (4:6) při vstupu do druhé části utkání. Předváděli jsme týmovou spolupráci, disciplinovanou obranu a k tomu se přidal dobrý výkon Natálie „Naty“ Házlové, která bohužel utkání nedokončila kvůli zraněni. Ale to Lovkyně nepoložilo a naopak dokázaly stav utkání srovnat na (11:11) a mohly dokonce střetnutí i otočit. Neproměněná vyložená šance v posledních vteřinách utkáni, která skončila na břevně,  nakonec rozhodla o dělbě bodů.

Lovosice : Mělník (14:10)
Posledních duelem byl zápas s Mělníkem, což je soupeř kterému máme co vracet!!! V zápase jsme hráli tak, jak jsme si řekli a nechtěli jsme dát soupeři šanci na zisk bodů. V posledním  střetnutí nás totiž tento soupeř o body okradl, když náš tým zasáhla silná marodka. Od samého začátku jsme diktovali tempo hry, do utkáni se zapojily všechny hráčky, které odvedly velmi dobrý výkon a za to jim patří veliké DÍKY!

Sestava týmu Lovkyň : Butalová (6); Frieserová (3); Kalivodová(7); Pokorná (4); Dřevěná (3) Šumová (18); Rysová; Házlová ; Drobná; Štolbová;Benešová;Hoppová ; Bíňovcová

Kategorie: mládež, žačky