Starší dorostenci v Kopřivnici neuspěli

Ve čtvrtém kole první ligy staršího dorostu se představili hráči staršího dorostu stejně jako tým mladších dorostenců v hale Kopřivnice. Na rozdíl od jejich kolegů se jim ale tolik nedařilo a z Kopřivnice si odvážejí porážku. Více k zápasu najdete v článku.

4.kolo 1.liga st.dorostu:

KH Kopřivnice – HK .A.S.A. Město Lovosice
42:28 (20:10)

Už v samém úvodu střetnutí se ukázalo, s jak těžkým protivníkem dnes naši hráči měří sily. Našim házenkářům se nedařilo střelecky prosazovat, zatímco soupeř zpočátku přidával každou minutu jednu branku. Již po desíti minutách vedla Kopřivnice 10:3 a dala tak jasně najevo, že u ní se v této sezóně nevyhrává. V poločase vedli domácí již desetigólovým rozdílem 20:10.

Ve druhém poločase se nám dařilo brankově odpovídat na úspěšné střely soupeře a Kopřivničtí tak svoje vedení nenavyšovali. Závěrečná čtvrthodina se ale lépe vydařila domácím, kteří nakonec náš celek porazili 42:28 a potvrdili postavení mezi nejlepšími celky 1.ligy staršího dorostu.

V tabulce patří našemu týmu devátá příčka se ziskem dvou bodů. V příštím kole hostíme v naší hale celek Nového Veselí a to v sobotu 20. října od 14hodin.

Komentář trenéra týmu Radka Milera: „od první minuty měli domácí jasnou převahu a přehrávali nás jak z postupného tak především z rychlého útoku. V úvodní čtvrthodině druhé půle se hra srovnala, dařilo se nám zakončovat, ale závěr zápasu patřil opět domácím. Kopřivnice tak vysokou výhrou potvrdila svoji momentální nadvládu v této kategorii.“

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička – Paleček 1, Mareš 2, Baičev 1, Černý, Dlouhý Jiří 1, Barth 6/1, Pěkný 2, Strnad, Machač 6, Franc 5, Konárik 3

Branky ze 7m hodů: 5 – 1
vyloučení: 4 – 3
rozhodčí: Krejčí, Paululik
diváků: 80

Statistiky ze zápasu na chf.cz