Starší dorostenci na body nedosáhli

Společně s mladšími kolegy cestoval tým starších dorostenců ke svému dalšímu ligovému střetnutí do Ostravy. Bohužel se mu nepodařilo napodobit předcházející výhru našeho druhého celku a soupeři podlehli o šest branek. Více informací najdete v článku.

3.kolo 1.ligy st.dorostu:

Sokol Ostrava – HK .A.S.A. Město Lovosice
29:23 (14:8)
Lovosice Std

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný, družstva se střídala ve skórování a o něco lépe se přeci jen dařilo domácím, kteří na konci úvodní čtvrthodiny dokázali získat vedení 9:6. Našim hráčům se pak nevydařil závěr první půle, kdy třikrát v řadě inkasovali a především přišlo sedm hluchých minut, kdy nedokázali vstřelit branku. Výsledkem bylo poločasové vedení Ostravy 14:8.

Ve druhé půli si domácí neustále udržovali 3-4gólové vedení. Přiblížit se nám podařilo v minutě 52., kdy jsme se šňůrou tří gólů dostali na dostřel (22:20). Domácí ale neponechali nic náhodě a čtyři jejich branky v řadě rozhodly o osudu utkání. V tom jsme nakonec podlehli 23:29.

V soutěži jsme tak utrpěli druhou porážku. V dalším kole jedeme opět na venkovní palubovku, když v sobotu 12. října odehrajeme od 16hodin zápas čtvrtého kola v Kopřivnici.

Komentář trenéra Radka Milera: „od první minuty tohoto zápasu bylo vidět že domácí chtějí body víc než my. A také jim přála i štěstěna. Naši chlapci v úvodu promarnili několik vyložených šancí, naproti tomu soupeř prakticky z každého útoku skóroval. Náskok domácích narůstal. Obraz hry se nezměnil ani při prostřídání spojek. Byli jsme nevýrazní a po zbytek poločasu střelecky prakticky neškodní. Do druhé půle bylo vidět vyšší nasazení, začalo se proměňovat a zlepšila se i obrana. Pomalu jsme stahovali a soupeře dotlačili k chybám. Deset minut před koncem jsme prohrávali o 3 góly, ale v tu chvíli jsme se dopustili hrubých chyb při zakládání rychlých útoků a zbytečně  inkasovali. Ostrava si už vítězství ujít nenechala.“

Sestava a branky Lovosic: Hrdlička – Paleček, Mareš, Poráč 1, Baičev 3, Černý, Dlouhý Jiří 2, Barth 6, Pěkn, Strnad, Konárik, Franc 6/1, Machač

Branky ze 7m hodů: 2 – 1
vyloučení: 4 – 3
rozhodčí: Fukala, Mohyla
diváků: 86

Statistiky k zápasu na chf.cz