Rezerva v dramatickém závěru uhájila oba body

Ve třetím kole druhé ligy Severní Čechy odjížděli naši házenkáři do Prahy, kde v neděli odpoledne změřili své síly s týmem Slavie Praha. Zápas dospěl do dramatického závěru, ve kterém se ale radovali naši hráči a vezou plný bodový zisk. Podrobnější informace čtěte v článku.lovo-b-zatec-93.kolo 2.liga SVČ:

HK Slavia Praha – HK .A.S.A. Město Lovosice
25:27 (10:12)

 Vstup do zápasu měla naše rezerva výborný. Během prvních dvanácti minut dovolila domácím skórovat pouze jedinkrát, zatímco naši hráči byli úspěšní pětkrát a vytvořili si počáteční náskok 5:1.  V dalších minutách již bylo skóre vyrovnané. Slavia postupně dokázala skóre srovnat a třemi góly v řadě nakonec i otočit na 8:7 (20.minuta). Téměř v zápětí se nám ale podařilo vzít si vedení zpět a do šaten jsme odcházeli s dvougólovým náskokem 12:10.

I druhá půle přinesla maximálně vyrovnaný průběh, kdy se oba celky přetahovaly o dílčí vedení. Devět minut před koncem bylo srovnáno na 21:21, ale poslední desetiminutovku zvládli lépe naši házenkáři. K vidění ale bylo drama, ještě dvě minuty před koncem jsme vedli 26:22, ale v poslední minutě Slavia snížila na 25:26. Poslední slovo měl nakonec náš Hrdlička, který stanovil konečné skóre na 27:25 v náš prospěch.

Po třech kolech zaujímáme druhou příčku se ziskem pěti bodů. V dalším kole jedeme do Jablonce, který má na svém kontě stejný bodový zisk, a kde se představíme v neděli 13. října od 16hodin.

Komentář vedoucího týmu Tomáše Bartha: „dnes jsme potvrdili, že jsme schopni porazit v soutěži jakýkoliv tým. Vítězství se nerodilo lehce, ale v závěru zápasu naši hráči příkladně zabojovali a díky tomu dotáhli utkání do vítězného konce.“

Sestava a branky Lovosic: Karfík, Jakub – Karp 2, Franc 4, Sýkora 7, Borovička 2, Mikš 1, Hrdlička 3, Jelínek 4, Barth 1, Házl Pavel 1, Házl Michal 1, Smetana, Pěkný 1

Branky ze 7m hodů: 3 – 0
vyloučení: 5 – 4
rozhodčí: Dostál, Kříženecký
diváků: 33

Statistiky k zápasu na chf.cz

Kategorie: aktuality, tým "B"