Proč nevyužít prázdniny k trénování

Soustředění začalo sice pondělkem, ale naše společná akce odstartovala nedělním vítězstvím mužů proti Dukle Praha. Fandili jsme klukům v hledišti a po utkání vyrazili do Berlína na zápas BUNDESLIGY Fuchse Berlín:Hamburg. Lišky sice prohrály, ale zažít tu atmosféra a potkat Petra Štochla osobně bylo k nezaplacení.

V pondělí jsme začali pilovat kondičku a herní dovednosti. Trénink by nám zpříjemnila hudba, kdyby jí nevybírala Andrea 🙂

Na druhou stranu, trénink se nám vydařil, oběd také a odpolední program všem vyrazil dech. Prostě nás naložili do auta a odvezli do Kladna. Vůbec jsme netušili, co nás čeká. Mělo to být překvapení do poslední minuty, ale vzhledem k posunutému tréninkovému programu nám trenéři prozradili, že v Kladně nás žádný trénink nečeká. Čekalo nás setkání s Českou Reprezentací. 90 minut jsme sledovali nácvik útočných kombinací a po tréninku k nám zamířila celá reprezentace. Máme spoustu fotek a podpisů. To nejlepší přišlo nakonec. Filip Jícha se s námi nejen vyfotil, ale také nám věnoval dres. V červnu ho dostane hráč s nejlepší tréninkovou docházkou a morálkou.