Po zápase ve Strakonicích mladší dorostenci stále první

V sobotu 26. října odcestovalo družstvo mladších dorostenců sehrát další podzimní utkání první ligy a to do sportovní haly ve Strakonicích. Po nepříznivě se vyvíjejícím průběhu úvodní části utkání se nám podařilo ve druhé části srovnat skóre a nakonec si odvážíme bod. Podrobnosti čtěte v článku.

6.kolo 1. ligy ml.dorostu:

HBC Strakonice – HK .A.S.A. Město Lovosice
30:30 (18:13)mld_lovoplz_cs002

Úvod utkání se nám tentokrát vůbec nepovedl a po několika našich neproměněných šancích, šli domácí snadno do vedení. V šesté minutě jsme prohrávali již 4:1. Náskok ze začátku zápasu si hráči družstva Strakonic udržovali v průběhu celé první půle a navíc v jejím závěru, díky našim třem zbytečným technickým chybám, soupeř vždy trestal z rychlého útoku a poločas tak skončil pro nás nepříznivým skóre 18:13.

Vstup do druhé části byl z naší strany o poznání bojovnější a důraznější. Výrazně zlepšeným výkonem jsme dokázali postupně vyrovnat hru i skóre. Velmi povedenou pasáží mezi osmou a čtrnáctou minutou jsme šňůrou pěti branek převážili vedení v náš prospěch v poměru 22:23. Až do 27. minuty se nám dařilo držet jedno až dvoubrankové vedení na naší straně, ale bohužel v závěru byli opět úspěšnější strakoničtí. Naše poslední dva útoky se nám skórovat nepodařilo a naopak jsme se v závěru ještě museli bránit poslednímu ataku domácích, což se nám povedlo a utkání tak skončilo dělbou bodů za remízu 30:30.

Ziskem bodu jsme se i nadále udrželi na čele tabulky, deset bodů vedle nás získala také Karviná. V závěsu za těmito dvěma týmy jsou další tři družstva s body osmi. V dalším kole přivítáme v neděli 10. listopadu od 12hodin celek Zubří.

Sestava a branky Lovosic: Zmatlík – Poráč 2, Johan 3, Provinský 9/5, Karlovec 1, Konárik 2, Mareš, Čech 8, Seyfryd 4, Čepelák 1, Lichtenberg

Branky ze 7m hodů: 1 – 5
vyloučení: 1 – 4
rozhodčí: Čapek, Barták
diváků: 93

Statistiky ze zápasu na chf.cz