Po výhře v Přerově zůstáváme na špici

I páté kolo extraligy přineslo radost našeho týmu a všech házenkářských fanoušků Lovosic. Naši házenkáři si v něm dokázali poradit s celkem Přerova a i nadále zůstávají na vrcholu tabulky. Více informací k utkání čtěte v článku.

5.kolo TPE:

Sokol HC Přerov – HK .A.S.A. Město Lovosice
21:30 (11:13)
lovosice-hranice-28-9-2013-11

Již od začátku zápasu to byl náš tým, který dokázal získat vedení a v celém utkání si jej i udržovat. Zpočátku činil náš náskok 2-3 branky. Ve 23.minutě se nám podařilo navýšit rozdíl ve skóre již na pět branek (6:11), ale soupeř ještě do poločasu dokázal zápas zkorigovat.

Úvod do druhé půle se nám vydařil výborně a po pěti minutách jsme vedli opět výrazně 11:18 (z pohledu domácích). Soupeř dokázal v dalších minutách ukrajovat z našeho náskoku a ve 47.minutě snížil jeho hráč dokonce již jen na 19:21. Během tří minut ale šňůra našich tří branek opět vrátila klid do našich řad a zápas jsme pak kontrolovali až do samého konce a vítězství 30:21.

I nadále tak společně s Hranicemi zůstáváme v čele tabulky se ziskem deseti bodů. V dalším kole nás čeká v domácím prostředí celek Zubří (sobota 12. října od 17hodin). Nezapomeňte prosím na to, že jeho součástí je i sbírka pro Rodinné centrum Mozaika, kterou jsme již dříve vyhlásili na našich stránkách i facebookovém profilu. Děkujeme!

Komentář trenéra Vladimíra Šumy: „dosáhli jsme dalšího povinného vítězství s celkem ze druhé poloviny tabulky. V utkání jsme neponechali nic náhodě, od první minuty jsme se dokázali koncentrovat a to nám vydrželo až do samého konce. Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou, několikrát se nám podařilo získat výraznější vedení, na které soupeř dokázal ještě zpočátku reagovat. V závěru střetnutí jsme definitivně rohodli o našem vítězství, kdy jsme v utkání oproti domácím využívali našeho širšího kádru, ze kterého dostali příležitost téměř všichni naši hráči.“

Sestava a branky Lovosic: Adamík, Šálek – Krahulík 1, Sýkora, Landa, Motl 6/1, Jelínek, Chroustovský 4, Klimt 1, Hes 8/1, Berka 6, Semerád, Jonáš 3, Miko 1

Branky ze 7m hodů: 1 – 2
vyloučení: 5 – 1
rozhodčí: Pavlát, Točík
diváků: 75

Statistiky k zápasu na chf.cz

Kategorie: aktuality, tým "A"